Včera jsem byla nakupovat bezl.potraviny v Zelené lékárně Zlín.Jako vždy jsem se tu setkala s nebývalou ochotou a informovaností veškerého personálu a nevšední šíří nabídky bzl potravin.Tuto prodejnu navštěvuju zhruba jednou za tři týdny a pokaždé ve stávající nabídce najdu nějakou novinku.Taky se původně regál,dnes už dost velký kout s bzl potravinami neustále rozšiřuje.
Ale včera jsem tam objevila novinku,kterou Zlínu myslím můžou závidět jiné kraje.Každý pátek,mezi 16.- 17.ho.je v prodejně přítomná slečna,která má bzl od dětství a je tam pro začínající bezlepkáře.Jelikož všichni známe ,jaká je informovanost odborníků co se celiakie týče,domnívám se ,že je to služba k nezaplacení.
Věřte mi,že nakupovat v této prodejně je opravdu radost.Znovu jsem se o tom přesvědčila.Tímto bych ráda poděkovala jak vždy příjemným prodavačkám,tak vedoucímu prodejny,panu Jedkovi.
Sylva
Vloženo 10.12.05 10:35
Taková služba se chystá i v Liberci pod záštitou Libereckého krajského úřadu. Alespoň do té doby než se zřídí Informační centrum.
Vloženo 21.12.05 13:54
SOK http://www.tojesila.cz/cz/s16/c1594-KAUZA-TOSKANA/n2178-Topite-se-v-problemech
Vloženo 15.10.09 16:31