Dobrý den - pro všechny, kdo jezdí nakupovat do Kauflandu. Dnes jsem si na informacích v Kauflandu vyzvedla leták - Váš názor nás zajímá,jen s Vámi můžeme být ještě lepší - je to jednoduchý dotazník. Které zboží postrádáte ? Co bychom mohli podle Vás udělat lépe ?....... Napsala jsem, že mi zde chybí kvalitní sortiment bezlepkových výrobků za nižší ceny. (Já vím, trošku utopie).Ale, čím více lidí napíše, že jim chybí široký sortiment bezlepkových výrobků, tím lépe. Je tam napsáno, že tyto letáky budou předány pracovníkům nákupního oddělení. Takže bychom mohli doufat, že se tím budou zabývat. Proto Vás prosím, vyplňte tyto dotazníky, ať mají od co nejvíce lidí, že chtějí bezlepkové potraviny.Je to to nejmenší co můžeme pro sebe udělat. Díky všem - zdraví Soňa.
Vloženo 03.05.10 19:59
Dotazník jsem sice ještě neviděla, ale navrhuji, pokud tam na to bude místo, připsat tam ještě, aby bezlepkový sortiment oddělili od ostatního, tak jako např. Dia nebo Bio. Určitě se všichni shodneme na tom, že pátrání po bezlepkových potravinách mezi lepkovými nás někdy odrazuje od dalšího nákupu.
Vloženo 04.05.10 07:24
Nino, sice s tebou souhlasím a asi by to bylo přání všech celiaků, ale myslím si, že na jedno místo bezlepkové výrobky nedají. Tak velký zájem o prodej těchto potravin zase nemají. Moc a moc velký zájem ( tedy lidově řečeno - hodně tlačit na pilu ), by musela mít hlavně firma, která se snaží bezlepkové potraviny do řetězce protlačit. Soňa.
Vloženo 04.05.10 14:52
Na tento dotazník jsem již psala, konkrétně o sušenky, které byly v každém Kauflandu jen v našem ne. S tím, že jsem tam také připojila připomínku k sortimentu. Paní na informacím mě ujišťovala, že se písemně vyjadřují ke každé připomínce. Nevím jestli to bylo mým upozorněním, po dosti dlouhé době se sušenky v obchodě opravdu objevily a jsou stále k dostání, ale písemného vyjádření k sortimentu jsem se nedočkala.
Vloženo 05.05.10 15:08
Soňo, náš názor je nezajímá. Je to jen proklamace, jako když pořád dokola omílají ty svoje nesmysly politici. Kdyby je náš názor zajímal vypadalo by to tam jinak.
Vloženo 16.05.10 19:32