Diskuze: konzervy BEROSA

« zpět na přehled témat
autor: Magda

Zdravím všechny na diskuzi. V jiném vlákně jsem sháněla zkušenosti a rady - kempování v přírodě a teplé jídlo. Byly mně mimo jiné doporučeny i konzervy od www.berosa.cz. Opravdu se osvědčily a jsou chutné. Mohu jen a jen doporučit.

Vloženo 06.06.10 03:24

#1 Naďa

Koukala jsem na stránky berosa, ale nikde jsem neobjevila, kolik je poštovné a balné? Jinak je to fajn nabídka a tip na dovču či výlet.

Vloženo 07.06.10 23:02

#2 Verča

Jsou pěkně drahé a mají málo druhů,my kupujem od fy Expres menu mají tam vždycky tak dvacet druhů a když se pošlou penízky předem tak je poštovné 90,-Kč mrkni na: http://eshop.expressmenu.cz/jednoporcove/

Vloženo 11.06.10 08:49

#3 Jan

48 korun za 200g chili con carne (dost masa a fazolí) vám připadá moc....?

Vloženo 12.06.10 17:04

#4 Roz

Sice málo druhů, leč konečně něco trvalejšího na cesty a hlavně také bez mléka, to u fy Expres menu nehrozí, tudíž bohužel nic pro nás.

Vloženo 12.06.10 22:24

#5 Magda

Na výrobky Expres jsme se také dívali. Sledovali jsme i televizní pořad s majitelem. Rozhodli jsme se pro konzervy od Berosy, neboť ty jsou na cestování přeci jenom v bezpečnějším obalu. Konzervy vydrželi oba školní několikadenní výlety. Problém s ohříváním nebyl a trvanlivý chleba od paní Harantové z Prahy taky sednul. Všem vám moc děkuji za pomoc. Pro Naďu: Co se týká poštovného, zkontaktujte se přímo s firmou. Jsou velmi ochotní.

Vloženo 14.06.10 11:42

#6 Verča

Ostatní druhy od Berosy mají za 66,-Kč 200g,ale na konzervě namají napsané kolik g z toho je masa,od expres menu je obsah 280g za 60,-Kč z toho 65g masa,ale to je fuk hlavně že je to všechno bezlepkové né?:-)

Vloženo 14.06.10 17:06

#7 Hanka

Konzervy u firmy BEROSA jsem objednávala pro dcerku na dovolenou do zahraničí. Jednak to poslali obratem, což se o některých e-shopech říci nedá a taky se mě líbí, že jsou to trvanlivé konzervy. Poštovné 109,-Kč, což je myslím běžné. Jo a bylo to dobírkou.

Vloženo 17.06.10 09:06

#8 Naďa

Děkuji za vyčerpávající informace. Určitě je zkusíme. Doufám, že nám taky přijdou brzy.

Vloženo 18.06.10 12:59

Vepište pes pozpátku. Toto je spamová ochrana.