Diskuze – kategorie

14
Srp
Zdravím všechny celiaky,bavím se pečením a mám problém s piškotovýma těstama.Skoro vždycky mi spadnou,i když přesně dodržím postup i dobu pečení.Děkuji za každou radu.
Iveta 14.8.2015
20
Srp
Nepečte horkým vzduchem ale na horní a spodní těleso. Použijte jinou mouku.
ala 20.8.2015
5
Led
Chtěla bych se zeptat,zda je maltodextrin,vyrobený z obilí, bezlepkový nebo obsahuje lepek?Konkrétně sušené kokosové mléko s maltodextrinem.Výrobce uvádí obsah lepku...Děkuji za odpovědi
Iveta 5.1.2016
7
Led
Povazuje se za bezlepkovy. Stejne jako treba glukozovy sirup. I kdyz obili je/muze byt vstupni surovina, tak lepek se koncoveho produktu nedozije 🙂 Pokud je na obale uvedeno, ze vyrobek obsahuje lepek, tak to bude z neceho jineho. Anebo se vyrobce jisti, protoze 2 metry vedle se mu na pase bali mouka 🙂 Mleko, na ktere pravdepodobne odkazujete ma u sebe napsane: "Alergeny: obsahuje stopy mléka a lepek." = videl bych to na spatny preklad ("Obsahuje stopy mleka a lepku"). Kazdopadne tak jako tak bych se tomu vyhnul, nac riskovat kdyz tech mlik je na vyber milion.
Radim 7.1.2016
7
Led
Jeste dodatek: 100% spatny preklad, protoze jsem nasel stejny produkt na strankach vyrobce a tam jsou uvedeny jen ty stopy mleka 🙂
Radim 7.1.2016

Přidat příspěvek do diskuze