Diskuze – kategorie

15
Pro
S Esbitkou nemůžete jít vedle, máme klasickou litrovku a můžu se jen podělit o zkušenosti. Horký čaj z rána vydrží i do druhého rána stále horký, samozřejmě pokud celý den neupijíte:) Termosku na jídlo má kamarád, https://www.outdoorstuff.cz/jidlonosic-termo-termoska-na-jidlo-esbit-0-75-l, nemá přístup k mikrovlnce a ani ji nechce používat, takže vždycky nalije večer horkou vodu na 5 minut do termosky, nechá naakumulovat, vylije vodu a pak dá jídlo. S přehledem vydrží do oběda druhého dne.
Jarda 15.12.2016
15
Pro
S Esbitkou nemůžete jít vedle, máme klasickou litrovku a můžu se jen podělit o zkušenosti. Horký čaj z rána vydrží i do druhého rána stále horký, samozřejmě pokud celý den neupijíte:) Termosku na jídlo má kamarád, https://www.outdoorstuff.cz/jidlonosic-termo-termoska-na-jidlo-esbit-0-75-l , nemá přístup k mikrovlnce a ani ji nechce používat, takže vždycky nalije večer horkou vodu na 5 minut do termosky, nechá naakumulovat, vylije vodu a pak dá jídlo. S přehledem vydrží do oběda druhého dne.
Jarda 15.12.2016
23
Led
to vypadá dost dobře, jen přemýšlím, kde bych to využil, přece jen se s tím tahat nahory nebo tak se asi pronese, ale tuhle termosku jsem ještě nikde neviděl
Tomáš 23.1.2017
22
Úno
nevím, přijde mi, že se tam tím horkem a tak musí dost kumulovat bakterie, to si radši někde něco asi koupím
Richard 22.2.2017
26
Říj
vyzkousim diky za tip 😉
Jaja 26.10.2017

Přidat příspěvek do diskuze