Diskuze – kategorie

12
Dub
Taky užívám euthyrox na zánět štítné žlázy a nadýmání jsem měla z něj a i jiné trávicí potíže jako průjem, nevolnosti. Když jsem dostala nižší dávku, tak to bylo lepší. Můžeš zkusit taky změnit za Letrox (ten nemá laktózu) a nebo eltroxin, který se uvádí jako nejvíc šetrný.
ja 12.4.2015
12
Dub
Také Vám přidám radu na Váš seznam. Podíval bych se na to co jím, kdy to jím, kolik a v jakých kombinacích. Pokud najdete ve svém jídelníčku nevhodné kombinace např.ovoce s moukou může docházet ve vašem traktu ke kvašení a následným metabolickým problémům. Škrunčení střev je zvukový projev, kdy střevo dává hlasitě vnajevo, že mu něco vadí. Taky je možné, že to bude nějaká intolerance, nebo alergie. Problémy s jícnem, vředy a podobně na to celkem nasvědčují. Po antibiotikách u všech druhů mám také bušení srdce. Je to způsobeno od SIBA (bakteriální nerovnováha a zvýšená střevní propustnost) a dále mi to vyvolává histamin (problém s ním). Ale co máte přesně Vy fakt nevím.
Katce 12.4.2015
3
Kvě
Pokud nejsou střeva v pořádku, může vadit ovoce. Fruktóza z ovoce podporuje kvasinky a plísně ve střevech, na to je potřeba myslet.
Bartáková 3.5.2015
11
Pro
Nejlepsim lekem proti nadymani je kysane zeli, podomacku udelane! Spolehlive vyleci protoze obsahuje cca 10000x vice probiotickych zivych bakterii nez je v laktobacilech, vyzkouseno... Recept je: nakrajet zeli, osolit, upechovat az pusti stavu a nacpat do sklenic s kminem a kouskem jablka, tak aby vsechno zeli bylo pod urovni hladiny stavy, kterou pustilo (kvasi bez pristupu vzduchu pod vodou). Davam ho do klasickych sklenic od okurek s vicky omnia, nebo obyc uzaviratelnymi vicky. Pod to dam pekac, protoze zeli ma pri kvasini tendenci nabirat objem a skrze vicka odkapavat. Presne za 3tydny v nem prevladnou probioticke mikroorganizmy (PH pri kvaseni). Navic je to dokonala pochoutka.
zden2k 11.12.2016
26
Led
Ahoj vs ktere trapi nafymani ale i teploty a hubnuti,a ti kteri mate podezreni na neco vic kupr.crohna, shanim kohokoli na pokec,popovidani;) muj mail fajnpokec84@seznam.cz
petka 26.1.2017
31
Led
Ahoj copak tu neni nikdo s podezrenim na crohna? Nebo s crohnem? No tak,lidicky , piste preci;((
petka 31.1.2017
31
Led
Ps.zná nekdo lékare ktery by nemel aspon jednu z tehle vlastností? Pardon p.doktore zda to budete císt.. Jsou to sebestrední, egoističtí, necitelní, cyničtí, podcenující, sobečtí a peněz chtiví neuznalí hrubí mnohdy pomstychtiví, nenaslouchaví, otrávení, mnohdy vyhořelí,a i nevzdělaní idioti. Zná nekdo nejakého který by takovy nebyl? Diky moc.
petka 31.1.2017
15
Pro
Dobrý den, Mám dotaz: také mám nadýmání a zvýšenou teplotu (do 37,5°C), jiné potíže nepociťuji. To nikdo nechce ale řešit. Oč by se mohlo jednat? Napadají mě třeba i intolerance na potraviny. Nebo jde o záhadnou virózu bez průjmu/zácpy? Nevím, co dalšího ještě hledat, nikde o tom nic nenacházím. Všude hlavně o průjmech, křečích, případně horečky u nějakých těch chřipek a norovirů, rotavirů apod. Ale tohle nic. Mám zvýšený počet NK buněk, jinak krevní obraz v pořádku. Probiotika užívám ve velkém. Zkouším i dietu pro celiaky, bez mléka a nízkohistaminovou dietu, což nevím, jestli má nějaký efekt.
Bludicka 15.12.2018

Přidat příspěvek do diskuze