Diskuze – kategorie

8
Led
Já jsem dala na radu lékarnice a dceři jsem koupila Laktobacily junior od Imunitu, je na nich namalovaný Tučnák, holka si pochvalovala jahodovou chut a pomohly jí od průjmu a křeče břicha ji taky zmizly.
Ilona Krárká 8.1.2015
8
Led
http://histaminovakasulka.com/2014/09/06/probiotika-jako-lek-aneb-ktere-kmeny-mi-mohou-pomoci-v-lecbe-histaminove-intolerance-a-zanetlivych-onemocneni-strev/ .týká se i Celiakie
Lucco 8.1.2015
8
Led
http://histaminovakasulka.com/2014/09/06/probiotika-jako-lek-aneb-ktere-kmeny-mi-mohou-pomoci-v-lecbe-histaminove-intolerance-a-zanetlivych-onemocneni-strev/
Lucco 8.1.2015
3
Srp
Kupuju dcerce dětský biopron taky od Valosunu, je čokoládový, takže si nestěžuje 🙂 Na obrázku medvídek, zatím vždy po atb pomohl.
pavlína 3.8.2015
29
Říj
Dobrý den i já semusím přidat k příznivcům probiotik od valosunu. Ale my je užíváme spíš jako prevenci celoročně a manželovi jsem teda byla nucena naordinovat k antibiotikům a biopron premium, který má vyšší dávku probiotik a chrání tak střeva při užívání probiotik. Každopádně co se cen týká, tak jestli můžu doporučit, pokud chcete ušetřit, registrujte se na unikatni lekarna a tam pak budete mít na veškeré výrobky slevu 30% a to si myslím že už je hodně!!!
Lucie Vetchá 29.10.2015
6
Pro
Celá rodina bereme Biopron. Kupujeme několik balení a máme na ně 30 % slevu přes unikatnilekarna.cz. pro dceru kupuji Biopron méďa. trpívala hodně na průjmy během ATB a tohle jí pomohlo a navíc jí to i chutná (holt čokoláda) 🙂 Letos uvažuji, že koupím pro babičku Biopron pro seniory. Máte někdo zkušenosti?
Diana 6.12.2015
22
Úno
Já osobně mám velmi dobrou zkušenost s probiotiky od společnosti Valosun, užívám je na doporučení své lékařky vždy při užívání antibiotik a dávám je i svým dětem. Jsou přírodní a i cenově dostupné. Za mne mohu jen doporučit.
Teja 22.2.2016
7
Dub
Při užívání antibiotik mám vždy poslední dobou střevní potíže. V lékárně mi poradili nějaký nový probiotikum Probiolact. Zkusila jsem ho minulý týden, kdy jsem brala antibiotika proti angíně. A vážně super!
Katka 7.4.2016
18
Dub
Dcera měla boreliozu, brala antobiotika. Bylo jí špatně, byla slabá a neměla chuť k jídlu. Lékárnice nám doporučila nějaká probiotika Probiolact. Brala je pár dní, chuť k jídlu i zdravá barva se jí vrátila. Teď je bere občas na posílení imunity a cítí se fajn.
Lucka 18.4.2016
28
Dub
Nemáte někdo zkušenost s orálními probiotiky BACTOLAN? Je to asi nějaká novinka na bolení krku, angíny. Nevím si rady, ve složení je napsáno TREHALÓZA (na netu jsem našla disacharid, který je vyroben z rostlinného škrobu). Ale jakého..?? A na jiných stránkách je třeba místo trehalózy napsaný talek. Tak co je vlastně pravda a může to bezlepkář?
Julijana 28.4.2016
4
Kvě
Opravuji na BACTORAL, spletla jsem název, za což se omlouvám! Ale alespoň už jsem zjistila o tomto léku něco víc. Můžou ho i bezlepkáři. Psala jsem si s výrobcem, protože mě zajímalo pár otázek. Odepsal mi, že : *Např. po doužívání antibiotik má smysl podpořit a stabilizovat přirozenou mikroflóru právě ochranným kmenem S. salivarius. Ten zamezí opakování infektu a špatné kolonizaci sliznic po antibiotické léčbě. A že probiotické bakterie příznivě ovlivňují slizniční imunitu. Dokonce mohou v rámci regulace imunitních pochodů zmírňovat některé alergické příznaky. Zatímco polykací probiotika doporučujeme užívat hned při antibiotické terapii, u Bactoralu je potřeba počkat a nasadit ho jakmile skončíte antibiotickou léčbu. Bactoral může výrazně snížit incidenci infektů v ORL oblasti.* Třeba to může někomu z vás pomoct při rozhodování 🙂
Julijana 4.5.2016
6
Kvě
Za naši rodinu dávme Bactoralu za jedne. Moje děti ho užívali na zánět ucha a mě pomohl od opakovaných angín.
Anet 6.5.2016
6
Kvě
Taky jsme brali Probiolact při užívání antibiotik a pak i na posílení imunity. Dost pomohl.
Iva 6.5.2016
22
Čer
Probiotika mi doporučila doktorka, když jsem bral během pár měsíců už druhá antibiotika. Koupil jsem si Probiolact. Cítil jsem se po něm líp a zdá se mi, že i nemoc rychlej ustoupila.
Ivoš 22.6.2016
23
Čer
Dobrý den, nejprve jsem byla k probiotikům skeptická, ale poté co jsem měla střevní chřipku a paní doktorka mi řekla, že by mi to mohlo být nenásilnou pomocí rozhodla jsem se Biopron Forte pořídit. První várku jsem pořídila v lékárně a když mi to pomohlo koupila jsem na http://www.valosun.com/ velké balení po 60 tobolkách. Dnes kamkoliv vyrážím mám v lékárničce přibalený Biopron Forte.
Darinka 23.6.2016
25
Srp
Nemá někdo zkušenost s těmito probiotiky? http://probiofiximu.cz/slozeni-2/ Doporučila mi je jedna slečna, která má histaminovou intoleranci (myslím, že je na netu už docela známá a hodně o této problematice ví). Psala mi, že pokud dcera snášela Biopron, že není důvod, proč by ne tato probiotika, která jsou prý pro imunitu a HIT vhodnější. Chci zkusit dlouhodobější podávání, ať nechytáme všechno kolem, protože 2.pololetí to bylo fakt na propadnutí za zameškané hodiny 🙁
Julijana 25.8.2016
25
Srp
Na odkaz výš nejde kliknout, zkouším vložit znovu: www.probiofiximu.cz
Julijana 25.8.2016
17
Říj
Já mohu doporučit na léčbu průjmu www.enterol.cz
Lenka 17.10.2016
18
Říj
Užívání antibiotik mi dělalo problémy do doby, než jsem začal užívat Probiolact. Teď už s antibiotiky problémy nemám.
Macek 18.10.2016
22
Říj
Ahoj, také užívám probiotika. Koupil jsem je od Valosun. Doporučil mi to můj doktor, jelikož jsem bral skoro ob měsíc antibiotika. Tělo se mi pročistilo a cítím se mnohem lépe a má imunita se zlepšila. Začínám to používat preventivně.
Michal 22.10.2016
27
Říj
ahojte,já teda nevím kterej chytrák tady píše,že probiotika a prebiotika nefungují,ale mám problémy se záněty močového měchýře a to dost časté a taky často atb,v lékárně mi doporučili biopron premium a nežádoucí účinky atb se mi vyhýbají.Bere ho i kámoška,má crohnovu chorobu a chválí si ho.
Sofie 27.10.2016
28
Říj
Je to byznys tak to sofie chvalte dál..
iii 28.10.2016
28
Říj
Taky zároveň s antibiotiky užívám probiotika a mám s tím dobrou zkušenost. Bez nich průjmy po pár dnech, s nimi bez problémů. Myslela jsem, že je to v dnešní době naprostý standart.
Lada 28.10.2016
1
Lis
Při užívání antibiotik beru poslední dobou i Probiolact. Antibiotika mi vyvolávala střevní potíže. Od doby, co beru Probiolact, je vše v pořádku.
Bohuna 1.11.2016
3
Lis
Dobrý den, musím říct,že mám velmi citlivé zažívání a antibiotika jsou má noční můra, proto jsem začala užívat biopron od valosunu a když mi dr. předepíše jednou za čas atb jsem klidnější, myslím,že po tomto přípravku má moje zažívání lepší ochranný film,díky podpůrným bakteriím,které výrobek obsahuje..beru ho jako doplněk stravy a doporučuji.
Maruška 3.11.2016
22
Lis
ahojte, taky jsem četla spoustu dobrých recenzí na Biopron9 od Valosun, tak je vyzkouším,jsem teď nějak na hromadě, mám půl roku po porodu a už jsem byla 3x nemocná, dostala jsem atb teď naposledy a moje zažívání se zblázdnilo:-(, asi mám i sníženou imunitu,doufám mi pomůže nastartovat!
Laďka 22.11.2016
9
Pro
Probiotika SUPER. Já beru Probiolact už při užívání antibiotik. Pomáhá mi proti nevolnosti a posiluje imunitu.
Véna 9.12.2016
23
Pro
Ahojky, tak to můj přítel taky trpí celiakií a biopron užívá, podporuje mu zažívání a imunitu mu také zlepšil, už nemí tak náchylný na nachlazení a se střevy už takové problémy nemá,rapidně se to zlepšilo..,ale bohužel se nemoc nevyléčí. Ale moje mamča občas trpí průjmy a dost jí to omezuje,lékařka jí řekla,že je to tím,že má vymlácené bakterie ty dobré ve střevě..,že si máme sehnat podporu mikroflory střeva..takže nám Biopron nabídla lékarnice v Olympii a my to užíváme,asi půl roku a výsledky se dostavily po druhém balení. Za vyzkoušení fakt nic nedáš,věřím,že ti to pomůže zlepšit tvé problémy jako nám..a psychika je taky důležitá,říká se že psychika se rovná půl zdraví:-)
Martina 23.12.2016
29
Pro
Ahojky Marti, takže říkáš,že i při celiakii ho můžeš brát?..Já bych ho chtěla zkusit taky, nemám celiakii,ale mám crohnovu chorobu, našli mi ji před půl rokem, měla jsem strašný bolesti záchvaty křečí..průjmy, no bylo to hrozné, projela jsem spousty vyšetření a nakonec mi oznámili,že mám Crohnovu chorobu, no byla jsem v šoku. Sem tam mám stavy,že mám průjem, i když dodržuji doporučený režím, tak jsem si říkala,že bych mohla zkusit něco na podporu střev, všude píšou o probiotikách a prebiotikách, tak jsem si říkala že bych mohla ten Biopron taky zkusit, maminky píšou,že to dávají i kojencům, tzakže si myslím,že to nic špatného nebude ani pro mě. Myslím si že by mi to mohlo trošku pomoct se střevy..třeba by mi odezněli průjmy. Koupím a vyzkouším.
Saša 29.12.2016
1
Led
Antibiotika beru výjimečně, nyní mě to postihlo při léčbě boreliozy. Běžně jím kvašené zelí po kilech, teď jsem ho jedla také, je to úžasně silné probiotikum, žádné potíže nemám.
Helena 1.1.2017
12
Led
Heleno, jaká máte ATB na boreliózu a na jak dlouhou dobu? A v jaké fázi tu boreliózu máte (jak moc rozjetou)? Řeším totiž podobný problém. Sašo, dobá probiotika by měla být např. Vivomixx - 450 mld bakterií - a uchovávat v lednici. Pozor na probiotika, která si koupíte. Některá např. vlivem skladování mohou být úplně zničená, jíte pak vlastně hlavně pomocné látky. Zkuste si na netu vyhledat nějaké testy a infa.
Jana 12.1.2017
11
Dub
Užívání antibiotik mi vyvolalo střevní potíže. V lékárně mi poradili, ať zkusím Probiolact. Udělal jsem to a doužíval antibiotika bez problémů.
Maty 11.4.2017
30
Led
Pěkný den, prosím o informaci o omxprobioticích. Je tu někdo, kdo má konkrétně s těmito vlastní zkušenost? Děkuji moc za každou radu.
Kateřina 30.1.2018
1
Bře
Co mamzacit jist po dobrani antibiotik s Ptolactonu mam jeste prujrm dekuji
Marir 1.3.2018

Přidat příspěvek do diskuze