Diskuze – kategorie

6
Dub
PALAČINKA ALA TORTILA 100g Směsi bílé DF 100g Chlebové směsi DF 200 - 400 ml vody 2 lžíce oleje ¼ lžičky soli 1. Smíchejte mouku, sůl, vodu a 1 lžíci oleje. Vodu dejte dle své chuti. Méně vody - hutnější palačinka, hůře se roztírá. Osobně jsem zvyklá mít těsto husté jako na palačinky na sladko. 2. Nechte stát 10 až 15 minut. 3. Rozpalte pánev. 4. Promíchejte těstíčko a dejte na pánev 2 až 3 lžíce těsta. 5. Smažte na středním plameni. 6. Podle chutě podávejte se studenou či teplou náplní. Já posypala strouhaným sýrem a teď, v období medvědího česneku, ho máme v jídelníčku velmi často. S kvašenou zeleninou máme rychlé a chutné jídlo.
Mirka 6.4.2016

Přidat příspěvek do diskuze