Článek na webu vitalia.cz „Školní obědy se změní. Jídelny vyjdou vstříc i dětem s celiakií nebo alergiemi“ si můžete přečíst
číst více ....On-line seminář Společnosti pro bezlepkovou dietu “ Bezlepkové stravování“ je určený především lidem, kteří ze zdravotních důvodů musí dodržovat bezlepkovou dietu a
číst více ....Termíny „Bezlepkových kurzů pečení a kváskování“ paní Vladěny Halatové: 14.10. Liberec 17. 10. Humpolec 21.10. Býšť u Hradce Králové 24.
číst více ....Pozvánka na seminář v rámci programu Strategie AV21 – Potraviny pro budoucnost Bezlepková dieta a potravinové intolerance 30. 10 .2023
číst více ....On-line seminář „Bezlepková dieta – Jde to i bez lepku“ je určený lidem, kteří ze zdravotních důvodů musí dodržovat bezlepkovou dietu.
číst více ....Článek ing. Jany Rysové z Výzkumného ústavu potravinářského Praha Dáte si červíka nebo cvrčka? si můžete přečíst zde.
číst více ....Máte rádi chléb? Poctivý chléb z kvásku? Limituje vás však bezlepková dieta a kváskový chléb je pro vás svět fikce?
číst více ....Těstoviny Sam Mills přichází na trh s novým, sjednoceným designem svých obalů pro kukuřičné a luštěninové těstoviny. „Nový obal je
číst více ....