Fotogalerie z bezlepkového trhu

PODZIMNÍ BEZLEPKOVÝ TRH
spojený s poradnou
proběhl v neděli dne 17. 11. 2013 na Toulcově  dvoře v Praze


Z této akce se už stává tradice, která je vyhledávána jak vystavovateli, tak i návštěvníky. Opět jsme měli k dispozici celé barokní stáje, ale pro velký zájem z řad vystavovatelů jsme využili i venkovní stánky. Na akci se tak mohlo představit více vystavovatelů  z řad výrobců, prodejců a dovozců bezlepkového sortimentu. Bylo jich  celkem 29 a kromě již tradičních  firem byla přítomna opět  i řada nových. Ti zejména rádi využívají příležitost představit se návštěvníkům. Vystavovatelé pro ně měli hodně ochutnávek, řadu novinek  i širokou nabídku výrobků.


Všem  návštěvníkům, kterých se zúčastnilo přes 700,  děkujeme za zájem. Jako tradičně bylo na začátku hodně lidí, ale i ti kteří přišli později, měli možnost ochutnat a nakoupit si. Řada jich využila  předběžné objednávky a tak  měli zboží připravené u jednotlivých stánků.
Po celou dobu byla návštěvníkům  k dispozici poradna, zaměřená na širokou škálu aspektů, spojených se životem s celiakií.
Doufáme, že všichni účastníci jak vystavovatelé, tak i návštěvníci byli spokojeni. Všem děkujeme, že přišli.
PŘÍŠTÍ BEZLEPKOVÝ TRH SE BUDE KONAT V NEDĚLI 30. 11. 2014.
opět v prostorách barokních stájí na Toulcově dvoře v Praze


Fotogalerie z akce http://auvajs.rajce.idnes.cz/toulcuv_dvur_17.11.2013/

Další fotoreportáž z bezlepkového trhu najdete na  https://www.facebook.com/pages/Spole%C4%8Dnost-pro-bezlepkovou-dietu/214223801948559