Proběhl Podzimní bezlepkový trh

PODZIMNÍ BEZLEPKOVÝ TRH
spojený s poradnou
proběhl v neděli dne 30. 11. 2014 na Toulcově dvoře v Praze 10

Z této akce se už stává tradice, která je vyhledávána jak vystavovateli, tak i návštěvníky. Opět jsme měli k dispozici celé barokní stáje, ale pro velký zájem z řad vystavovatelů jsme využili i venkovní stánky. Na akci se tak mohlo představit více vystavovatelů z řad výrobců, prodejců a dovozců bezlepkového sortimentu. Bylo jich celkem 32 a kromě již tradičních firem byla přítomna opět i řada nových. Ti zejména rádi využívají příležitost představit se návštěvníkům. Vystavovatelé pro ně měli hodně ochutnávek, řadu novinek i širokou nabídku výrobků. I když se nám zdá, že zásobování bezlepkovým sortimentem je už dostatečné, přesto podle zájmu návštěvníků je vidět, že pořádání takovýchto akcí má význam. Je pravda, že málokde se mohou setkat s tak širokou nabídkou bezlepkových výrobků, jako zde. I to, že zde mohou výrobky před jejich nákupem ochutnat, má význam, protože jim to pomáhá při výběru bezlepkového sortimentu.


Všem návštěvníkům, kterých se zúčastnilo kolem 700, děkujeme za zájem. Jako tradičně bylo na začátku hodně lidí, ale i ti kteří přišli později, měli možnost ochutnat a nakoupit si. Řada jich využila předběžné objednávky a tak měli zboží připravené u jednotlivých vystavovatelů. Možnost předběžných objednávek by měla být ještě lépe využívána, aby se zamezilo frontám u jednotlivých vystavovatelů.

Po celou dobu byla návštěvníkům k dispozici poradna, zaměřená na širokou škálu aspektů, spojených se životem s celiakií.

Doufáme, že všichni účastníci, jak vystavovatelé, tak i návštěvníci, byli spokojeni. Všem děkujeme, že přišli.

PŘÍŠTÍ BEZLEPKOVÝ TRH SE BUDE KONAT V NEDĚLI 29. 11. 2015

opět v prostorách barokních stájí na Toulcově dvoře v Praze. Máme zamluvené i další prostory, aby bylo víc místa jak pro návštěvníky, tak i pro vystavovatele. Obrazovou dokumentaci najdete na http://auvajs.rajce.idnes.cz/toulcuv_dvur_30.11.2014/