Na FOR GASTRO & HOTEL „Bezlepkově ve veřejném stravování“

V rámci doprovodného programu na konferenci FOR GASTRO & HOTEL 2019 Vás zveme na seminář Společnosti pro bezlepkovou dietu "Bezlepkově ve veřejném stravování - Víte, jak na bezlepkovou dietu ?" Připravili jsme speciální blok přednášek. 

  • Datum zahájení: Pátek, 11.10.2019 13:00 – 14:00
  • Místo konání: Vstupní hala I, Konferenční centrum, sál 2
  • Organizátor: Společnost pro bezlepkovou dietu z.s.
  • Vstupné: na základě registrace Pozor pro návštěvu akce je nutná registrace! *)

Vystoupí přední odborníci:

  • Ing. Dana Gabrovská, Ph.D. z Potravinářské komory ČR
  • téma "Bezlepková dieta a jak na ni" (pravidla bezlepkové diety, právní předpisy vztahující se k označování  bezlepkových potravin)
  • Ing.Petr Cuhra, ředitel inspektorátu Státní zemědělské a potravinářské inspekce
  • téma "Kontroly zaměřené na obsah lepku v pokrmech v zařízeních společného stravování“

Přednášky jsou určené jak pro zaměstnance stravovacích zařízení a výrobce bezlepkového sortimentu, tak pro ty, kteří trpí nesnášenlivostí lepku. Počet lidí s celiakií rok od roku stoupá. I tito lidé chtějí žít normálním způsobem života a mezi to patří cestování, návštěvy restaurací a hotelů.  Proto je důležité, aby zaměstnanci  stravovacích zařízení věděli, jak vyhovět při přípravě bezlepkové stravy tak, aby byla bezpečná.

Na přednášku je nutné se registrovat a zájemci obdrží zdarma čestnou vstupenku. *)

*)Formulář není optimalizovaný pro mobilní telefony, je potřeba se přihlásit z pc.