Vánoce bez lepku v HM Globus

Vánoční svátky jsou obdobím dobrého jídla a pití. Jsou však tací, kteří musí dodržovat různá výživová omezení. I na ty myslí v hypermarketech Globus, v nabídce vánočních produktů je proto i bezlepková a bezlaktózová vánočka či štola.

Vánočka bez laktózy a vajec neobsahuje žádné živočišné tuky, vejce ani lepek. To však neubírá na její chuti. Má jemné citrusovo-vanilkové aroma a její povrch je sypaný plátky dozlatova upečených mandlí. Vánočku bez laktózy a vajec pro Globus exkluzivně vyrábí společnost Amaranth life, která se specializuje právě na výrobu bezlepkových a bezlaktózových produktů. Vánočku bez laktózy a vajec 400 g zakoupíte v segmentu Zdravý svět HM Globus za 59,90 Kč.

   

Bezlepková je i vánoční štola s mandlemi. Stejně jako ta tradiční je i tato je sypaná cukrem, a to buď bílým, nebo třtinovým. Jemnou chuť citrusových a vanilkových tónů doplňují rozinky a plátky mandlí. Vánoční štolu s mandlemi sypanou bílým nebo třtinovým cukrem vyrábí rovněž společnost Amaranth life, která se specializuje právě na výrobu bezlepkových a bezlaktózových produktů. Vánoční štola s mandlemi sypaná bílým cukrem (350 g) a Vánoční štola s mandlemi sypaná třtinovým cukrem (350g) jsou v prodeji v hypermarketech Globus za 82,90 Kč.