Wrapáček: pytlík na chleba

Pytlík Wrapáček je kombinací tradičního bavlněného pytlíku na pečivo a inovativní vnitřní textilie ošetřené nánosováním, která cíleně funguje jako membrána a má atest Státního zdravotního ústavu. Dvouvrstvým obalem částečně prochází vzduch, takže se pečivo „nepotí a neplesniví“ jako v igelitovém sáčku, ale vlhkost prochází přes vnitřní textilii jen velmi pozvolna, díky tomu pečivo nevysychá a netvrdne tak rychle jako v běžné utěrce.

Pytlík je vhodný i pro bezlepkové pečivo, které má tendenci rychleji vysychat nebo plesnivět. Pytlík úplně nahradí plastové sáčky, doma v kuchyni i při nakupování. Funkční pytlík je skladný a lehce udržovatelný, hladká vnitřní látka se dá otřít i omýt, pokud se pytlík ušpiní, dá se vyprat v ruce i v pračce.

Wrapáčky šijí ručně jen z českých materiálů v mnoha vzorech, proto jsou vhodným doplňkem pro každou kuchyň, a také je možné si doma vytvořit sady pro oddělení běžného a bezlepkového pečiva. Na výběr je několik velikostí podle množství pečiva nebo tvaru bochníků.

Sleva pro členy

Informace o slevě na nákup „wrapáčků“ mají členové Společnosti pro bezlepkovou dietu v dubnovém newsletteru.