Diskuze – kategorie

25
Úno
taky jsem to nedávala do souvislosti s celiakií, až dneska mě napadlo si najít, jestli má někdo stejné problémy. V noci se kolikrát vzbudím úplně mokrá a je mi zima, že se musím jít osprchovat a převlíknout. někdy to mám ale i po ránu. Dietu mám rok a žádná změna zatím:-/
týna 25.2.2015
25
Úno
Jarko, nevím těžko říci. Kůže je také orgán. Pokud je organismus dlohodobě zatížen toxiny a chemií, probíhá přirozená detoxikace organizmu, což u Vás bude to pocení. Zároveň bývají přetížené uzliny. Máte je zvětšené, bolí Vás? Musíte ty léky brát, nejde přejít na přírodní sedativa, kde by byli vedlejší účinky menší? nebo nějaké bylinky? podle mě od celiakie by to bylo s teplotou. Možná by jste měla jít k lékaři.A co štíná žláza na endokrinologii to máte OK?
Jarko 25.2.2015
26
Úno
Dobry den, celiakii mam par týdnů zjistenou. Prisli mi na ni ve fazi kdy uz jsem byla uplne rozhozena a musim rict ze jsem se od te doby co jsem zacla intentivne vyhledavat doktory, ze jsem na tom s pocenim v noci stejne. Mozna na tom ma tato nemoc opravdu svuj podil..
Nikola 26.2.2015
19
Srp
Ahoj. Celiakii mám diagnostikovanou 5 let. Před tím, než jsem najela na bezlepkovou dietu jsem se potila příšerně. Teď se sice potím méně, ale stejně mi to bylo tak nepříjemné, že jsem si na radu mého dermatologa zakoupila Electro Antiperspirant a léčím si pocení s ním. A musím říci, že dost úspěšně. link je: electroantiperspirant.cz
Marta 19.8.2016
16
Led
Zdravím, celiakii mi zjistili před rokem, dva týdny zpátky jsem nastoupila do práce kde mívám i noční směny. Pani doktorka se mě ptala jestli to vzhledem k mé nemoci nebude vadit, v tu chvíli jsem si řekla že je to blbost. Jenže mám po 3 noční a zase mám bolesti. Je možné že mají špatný vliv na střeva a vůbec?
Lenka 16.1.2018
17
Led
Samozřejmě. Měla jste poslechnout svoji lékařku. Má to velký vliv na metabolismus. Zdraví lidé s tím mají velké problémy a časem trpí na různé poruchy! Pokud máte dráždivý tračník, tak noční směny opravdu nejsou na místě.
pro Lenku 17.1.2018

Přidat příspěvek do diskuze