Diskuze – kategorie

2
Čer
Zdravím vás, dnes jsem dělala poprvé bezlepkové domácí zapečené müsli. Moc se povedly, je to dobrota, tak bych se s vámi ráda podělila o recept. Projela jsem v této sekci nadpisy příspěvků do 2014, ale žádný recept nenašla, tak snad se nebude opakovat. Do misky nasypte: pohankové vločky, různé oříšky a semínka (já dala nadrcené vlašáky), sušené ovoce: brusinky, hrozinky, meruňky (ty jsem krájela na malé kousky),... kokos, skořice, kakao, zakapnout olejem, med, trochu pomerančového džusu, ....cokoliv dalšího dle chuti. Vše pořádně promíchat a pak nasypat a rozprostřít na pečící papír na plech. Pekla jsem na 180 stupňů skoro 30 minut. Třikrát jsem promíchala, bylo toho hodně, tak vrstva byla vyšší. Při menším množství by stačila kratší doba pečení a také záleží na tom, kolik se přidá džusu. Snad jsem někoho inspirovala a bude vám také chutnat. Už se těším na snídani :-). Z.
Zuzka 2.6.2016

Přidat příspěvek do diskuze