On-line seminář Společnosti pro bezlepkovou dietu “ Bezlepkové stravování“ je určený především lidem, kteří ze zdravotních důvodů musí dodržovat bezlepkovou dietu a je navazujícím seminářem na webinář „Bezlepková dieta – Jde to i bez lepku“.
Seminář je zaměřen na přípravu jídel bez lepku, na co si dát v kuchyni pozor, čím si ulehčit přípravu bezlepkové diety, ale i na stravování mimo domov, cestování…
- čtvrtek 25.11. 2021 od 18 hodin
- nutná rezervace na e-mailu celiak@celiak.cz (omezená kapacita, potvrzení účasti zašleme na váš email spolu s dalšími informacemi k semináři)
- bezlepková kuchyně, vychytávky při přípravě jídla bez lepku, na co si dát pozor
- rozdíly oproti „lepkové kuchyni“, jak se chová bezlepková mouka ve srovnání s lepkovou, recepty a další…..
- stravování mimo domov, cestování, restaurační kartičky…
- prostor bude i pro dotazy
Tento seminář není zaměřený na legislativu – značení bezlepkových potravin. Doporučujeme bezlepkovým začátečníkům účast nejdříve na semináři Bezlepková dieta (11.11.2021), který je primárně zaměřený na legislativu a značení potravin.
Seminář je již obsazen.