Kuchařka : Tradiční sladké pečení 2.díl

2. díl kuchařky "Tradiční sladké pečení - bezlepkově" paní Vladěny Halatové si můžete zakoupit přímo na webu autorky.  Kniha je k dostání i ve všech knihkupectvích. 

           

  • recepty jsou chuťově nerozeznatelné od lepkových dobrot
  • rychlá, srozumitelná a jednoduchá příprava
  • recepty jsou vyladěné a pravidelně používané
  • recepty jsou vyzkoušené na vlastní rodině autorky, přátelích a známých, kteří nejsou celiaci
  • vše je z dostupných surovin s přesným popisem a s uvedením druhu bezlepkové mouky nebo směsi
  • pečivo si minimálně tři dny i po vytažení z mrazáku zachová svoji chuť i konzistenci
  • kniha má obsah s fotkami receptů – vyberete si očima dle své chuti
  • v knize najdete vše o kváskování
  • u některých receptů i náhrady za mléko a vejce