Online seminář " Bezlepková kuchyně" je dalším ze seminářů Společnosti pro bezlepkovou dietu. Opět je určený především lidem, kteří ze zdravotních důvodů musí dodržovat bezlepkovou dietu. Seminář je zaměřen na přípravu jídel bez lepku, na co si dát v kuchyni pozor, čím si ulehčit přípravu bezlepkové diety , ale i na stravování mimo domov, cestování... Je navazujícím seminářem na seminář "Bezlepková dieta - Jde to i bez lepku".
- čtvrtek 10.12.2020 od 18 hodin
- nutná rezervace na emailu celiak@celiak.cz (omezená kapacita, potvrzení účasti zašleme na váš email spolu s dalšími informacemi k semináři)
- bezlepková kuchyně, vychytávky při přípravě jídla bez lepku, na co si dát pozor
- rozdíly oproti "lepkové kuchyni", jak se chová bezlepková mouka ve srovnání s lepkovou, recepty a další…..
- stravování mimo domov, cestování, restaurační kartičky…
- prostor bude i pro dotazy
Tento seminář není zaměřený na legislativu – značení bezlepkových potravin. Doporučujeme bezlepkovým začátečníkům účast nejdříve na semináři Bezlepková dieta, který je primárně zaměřený na legislativu a značení potravin.
Aktualizace 10.12.2020
Uvolnilo se místo na semináři, pokud máte zájem, napište dnes do 17 hod. na celiak@celiak.cz.
Pořádáno za finanční podpory Úřadu vlády ČR a Vládního výboru pro zdravotně postižené občany.