Nová kuchařka „Z Radčina rodinného receptáře“

Jak vařit úsporně bez lepku, mléka a jiných alergenů

Přejete si vařit jednoduše a úsporně, a přesto sestavit vynikající bezlepkový jídelníček, na kterém si pochutná celá rodina?
Již čtvrtá kniha známé české autorky bezlepkových kuchařek Radky Vrzalové vám přináší přes 60 osvědčených i úsporných rodinných receptů, přehledně seřazených podle jednotlivých ročních období.
Pojďte tedy společně nakouknout pod pokličku těchto rodinných receptur, které se u Radky dědí z generace na generaci v malých sešitcích i na starých pohlednicích, a objevte kulinářské poklady, z dostupných surovin, které navíc zvládne připravit úplně každý.

Co v kuchařce určitě najdete:

  • úsporné rodinné recepty z přirozeně bezlepkových surovin a jednodruhových mouk
  • recepty nejen pro bezlepkovou, ale také varianty pro bezmléčnou a bezvaječnou dietu
  • spoustu receptů vhodných i pro HIT pacienty
  • menu od polévky až po zákusek na každý měsíc v roce
  • speciality sváteční kuchyně – velikonoce, vánoce, oslavy Silvestra
  • prostor pro zápisky, postřehy a zkušenosti každé kuchařky i každého kuchaře
  • klasické i netradiční a zapomenuté recepty české i středoevropské kuchyně od slaného po sladké
  • zajímavé rady do kuchyně i ke stolu
  • prvorepublikové a poválečné fotografie z rodinného archivu autorky
Přejeme vám dobrou chuť!
Předprodej zahájen – odkaz zde ( sleva 15%)
Předpokládané datum vydání 15.11.2022, Grada