Diskuze – kategorie

15
Bře
ahojka, chtela jsem se zeptat, zda budu mit narok na ,,nějaké,, prispevky od statu. Nevim jake jsou ruzne vyhody/nevyhody a tak vas prosim o radu, at toho alespon vyuziju. V lete se nam narodi miminko, ziju s pritelem (nejsme svoji) a dohromady dámě nejakych 22 000 Kč měsíčně a celou dobu od skoly pracuji... Jak uz jsem zjistila, tak na porodné nárok nemame, jelikoz se, asi tak 1000kc, nevejdeme do částky pro kterou je porodne možné brát... Tak mám narok alespon na naky jiny prispevek??? Díky moc
Iveta 15.3.2015
15
Bře
Výhodou je že umíte číst,a tak si přečtěte že tady jsou určeny stránky pro nemocné celiakii.Neví proč každý chce příspěvky od státupokud tedy nepatříte mezi nemocné nebo sociální případy.
kk 15.3.2015
12
Bře
Ani nečtu všechny příspěvky, protože nesnáším ždímání státního rozpočtu jen tak, protože to prostě jde. Už léta říkám, že by měl vyjít v platnost zákon, který bude naprosto jednoznačně ukládat povinnost matce nahlásit otce a nechat ho zapsat do RL. Kdyby daná matka "nevěděla", tak nechat všem potencionálním provést testy DNA na náklady matky a hotovo. Vyjímkou by bylo těhotenství na základě znásilnění, ovšem na základě hlášení u policie, ale která žena by si takové dítě nechala..., ale budiž. Dostává mne totiž, jak matky uvedou dítě do RL a pak po deseti letech mají druhé s tím samým otcem, - nesdíleli společnou domácnost, asi se jen tak po létech potkali..... a že takových případů znám.... . Omlouvám se za příspěvek, který nemá s celiakií nic společného.
Jana 12.3.2016

Přidat příspěvek do diskuze