Diskuze – kategorie

5
Bře
U mě se vždycky brain fog objevil po požití fruktózy. Jakmile jsem úplně přestal jíst ovoce, brain fog zmizel.
Kovář 5.3.2015
21
Bře
U mě se brainfog dostaví vždy po kofeinu, tak nesmím kávu, ani černý a zelený čaj.
Zdena 21.3.2015
4
Dub
Mám dojem, že po kávě také nejsem v pořádku, podobně jako Zdena. Asi nejhorší je, že občas mám velký problém s orientací v prostoru. Mám na mysli cestování autem - někdy špatně odbočím i v místech, kde jsem jela už mnohokrát ... no a děsí mně to. Jako v pohádce o bludném kořenu. Ach jo.
Ema 4.4.2015
24
Srp
Brain fog se objevuje často u lidí, které trápí histaminová intolerance. Sám s tím mám bohaté zkušenosti.
Rott 24.8.2015
19
Říj
Trpěla jsem vámi výše popsanými příznaky;hledala jsem příčinu tak dlouho, až jsem zjistila,že po vynechání kukuřice,kukuř. škrobu a rýže se mi od brain fog výrazně ulevilo .Nyní vynechávám mouky,mléko,vyhýbám se škrobům (kromě konzumace brambor) a nadále i rýži a kukuřici,přísně dodržuji dietu BLP (včetně výběru výrobce a blp značení výrobků) a plně respektuji seznam toho, co mi při HIT problémy nedělá - více viz. "O zdraví a nemoci- histamin a BZL šárka 10 - ALENA" Výsledek:jsem několik let bez problémů. PŘEJI HODNĚ ÚSPĚCHŮ!
Alena 19.10.2015
13
Úno
Vysledoval jsem, že brainfog se u mě objeví v době, kdy má lupy v obočí. Po zhruby týdnu lupy v obočí zmizí a s nimi zmizí i brain fog. Máte to někdy taky tak, že mozková mlha souvisí s kožními problémy?
Marek Stránský 13.2.2016
18
Bře
Ahojte, takze som nasiel anglicku analyzu mozkove mlhy. V nej je tiez uvedene, co vsetko mlhu sposobuje a navody ako sa jej zbavit. Tato analyza ma cez 30 stran. Preto potrebujeme dobrovolnikov, ktory by nam s prekladom pomohli. Ak mate zaujem napiste mi prosim Vas email na email- asarcha@gmail.com a ja Vam poslem stat k prekladu.
asarcha 18.3.2016
30
Zář
Já nevím, jestli to má něco společného s tímto, ale asi taky začínám mít určité symptomy.... pracuji na pokladně a stává se mi (i když až po pár hodinách práce), že někdy úplně vypnu a nejsem si vůbec jistá, kolik jsem vrátila a jestli jsem to vrátila správně... je to fakt vyčerpávající pro mě být pořád ve střehu, ale myslím, že s porovnání s ostatními pokladními jsem na tom hůře... na druhou stranu já sladké miluji a byla bych schopná jej omezit, ale přestat s ním - to by udělala jen v případě, že bych na tom byla už hodně špatně a to se nestalo.
Zdenka 30.9.2016
27
Lis
Brain fog mně ničil život 4 roky. Zkoušela jsem všechno možné, ale nic nezabíralo. Pomohla teprve až transplantace střevní mikroflóry, kterou jsem podstoupila ve Švýcarsku. Od té doby už se mozková mlha neobjevila.
Komárková Lenka 27.11.2016
1
Led
Hlavně při brain fog nejíst vůbec žádný cukr, ani med, ani ovoce.
J. Veselý 1.1.2017
22
Dub
Zdravim, mohl bych se zeptat prosim na tu transplantaci strevni mikroflory? Proc napr.ve Svycarsku? Jak to probiha? Pripadne na nejaky kontakt.. prosim. Dekuju moc.
Daniel Hruška 22.4.2017
20
Pro
Mam dojem, ze kandidoza ovlivnuje brain fog.. u ni se take nemuze jist cukr. ctu si ted http://www.homeopat.mypage.cz/rubriky/prevzate-clanky/boraxova-konspirace a delam korekci pro jednoho vyzivoveho poradce a uplne se v tom vidim. Spatne zuby, autoimunitni nemoce, pocit zmatenosti a v poslednim pulroce obrovske zhorseni. Ze by bor byl reseni?
Lai 20.12.2017
10
Bře
Celiakii mi diagnostikovali teprve před půl rokem, ale brain fog už mě trápí minimálně 5 let. Je to hrůza, někdy mi vypadávají z paměti obyčejná slova, jako třeba: vidlička, ovladač, vařečka atd. atd. atd.
Marta 10.3.2018
2
Čer
pro: LENKA KOMÁRKOVÁ Mohu se Vás paní Komárková zeptat, proč jste si nechala udělat fekální mikrobiální transplantaci až ve Švýcarsku? Muselo to být hrozně drahé, ne? Já o této léčbě také uvažuji, jelikož na mozkovou mlhu mi ji doporučil erudovaný imunolog, ale peníze na nějakou drahou zahraniční kliniku nemám, to jsou statisíce. Zvažuji proto domácí zákrok, dárkyní by mi byla má kamarádka, takže teď už jen sháním schopný zdravotnický personál, který má s FMT zkušenosti. Pokud se mi povede někoho najít, ušetřím obrovské peníze. Nebo na klinikách je nějaký jiný postup, než se praktikuje v domácích podmínkách? Předem děkuji za odpověď.
Valšubová 2.6.2019

Přidat příspěvek do diskuze