Diskuze – kategorie

24
Úno
Kapky Joalis jsem vyzkoušela mnohokrát a světe div se... taky jsem občas dostala průjem, občas ekzém, občas mi bylo mizerně... Jenže světe div se - o tom detoxikace je :-D. Myslím, že by jí neměl podstupovat nikdo, kdo se o ní předem neinformoval. A peníze? ... jistě, že je to nákladnější... asi stejně tak jako kosmetička, kadeřník, lymfodrenáže, pár víkendových večeří v restauracích, posilovna, ... Jsem studentka, takže těch peněz taky není nazbyt, ale tyhle argumenty mě vždycky dostanou. Lidi utrácejí peníze za kdejakou kravinu, nakupují kvanta jídla, které pak vyhazují, dopřávají si věci, které nepotřebují... a na tohle nadávají. Přestože vědí, do čeho jdou. tipuju, že nejsou blíb, aby si předem nezjistili, co je ot bude stát. A že očkávají okamžitý výsledek? To je taky jejich problém. Detoxikace není ibuprofen....
Petra 24.2.2015
8
Bře
Souhlasím s ostatními, kapky Joalis jsou prostě podvod. Svůj názor mám podložený osobní zkušeností.
Dejl 8.3.2015
17
Čer
Já na Joalisky nedám dopustit! selhalo úplně vše, antibiotika nezabírala, ba naopak, po 3 měsících užívání těchto kapiček se můj zdravotní stav zlepšil...Pravda je, že si každý musí najít tu svou cestičku zdraví i sám v sobě. Kapičky byly pouze pomocným starterem na cestě k uzdravení:).
Andrea 17.6.2015
17
Čer
Mám pocit, že příspěvek pod jménem nasal jeden z dealerů Jonášových "zázračných" kapek. 🙂 Opravdu trapná reklama!!!
Vasil 17.6.2015
20
Čer
Taky mm pocit, že příspěvek 29 pod jménem Andrea napsal jeden z dealerů kapek Joalis. Kapky Joalis jsou dle mého názoru i zkušenosti PODVOD.
Bára 20.6.2015
17
Kvě
To je omyl při užívání kapek musíte dodržet všechny stanovené podmínky Jinak to nebude fungovat a lidi si pak myslí že je to podvod a taky je potřeba vybrat toho správného terapeuta když vám něco naordinuje špatně Tak se nemůžete divit že to nefunguje. To je můj osobní názor moje zkušenost nejsem nikým ovlivňovanej.
Luďa 17.5.2019

Přidat příspěvek do diskuze