Diskuze – kategorie

9
Led
Konečně jsem se do prodejny dostal, takže můžu stručně poreferovat. Výběr výrobků je poměrně velký, avšak velmi mě zaujala nabídka čerstvého pečiva a zákusků - vypadá to tam jak v klasickém pekařství. Byl jsem tam těsně před zavíračkou a ještě měli velký výběr pečiva od Labužník Celiak, mají však i pečivo od jiných výrobců. Prodavačka tvrdila, že každý den mají čerstvé pečivo. Ceny jsou mírně vyšší - mouku Schar B mají za 117Kč a u pečiva od Labužník Celiak mám pocit, že jsou ceny o 10-20% vyšší než v jejich internetovém obchodě.
Radovan Habáň 9.1.2015
10
Led
Super, Pečivo od Labužníka je bezkonkurenční, nic chutnějšího jsem neviděl. Dá se koupit i v síti prodejen Sklizeno. U nás stačí objednat e-mailem.
Mara 10.1.2015
10
Led
"Stačí objednat emailem" v tom tkví kouzlo svetbezlepku, ze nic objednavat nemusim. Jak dostanu chuť, tak tam zajdu a koupím.
Radovan Habáň 10.1.2015
15
Led
Ráda bych se zeptala, nevíte, zda dostanu ve sklizeno bezlepkové pečivo i bez objednávky. Ještě jsem tam nikdy nenakupovala:(
Hanka 15.1.2015
15
Led
Dobrý večer, nevím jak jinde, ale u nás v Brně Bystrci se musí objednat předem- e-mailem, telefonem, osobně... Ze začátku tam něco málo měli i volně, ale teď si objednávám e-mailem to , co si vyberu na stránkách Labužník celiak a v úterý je to tam nachystané.. Chuťově výborné.
Mara 15.1.2015
17
Led
A můžu se zeptat, jak jsou výrobky od Labužníka v obchodech drahé? Platí cena z jejich webu? Jsem z Brna. Díky.
Katka 17.1.2015
17
Led
Ve Sklizeno jsou samo o něco dražší. Nějak jsem to neřešil-ale myslím, že slunečnicový chleba byl na internetu za 53, ve sklizeno myslím za 68 nebo tak nějak... Je to víc,ale Labužník stejně poštou zboží neposílá.
Mara 17.1.2015
17
Led
Taky beru od Labužníka a odebírám v Bystrci ve Zdravé výživě, ceny zde: http://www.zdrava-vyziva-brno.cz/e-shop/cerstve-bezlepkove-pecivo-osobni-odber.html Minulý týden jsem nakoupila i ve "Světě bez lepku" - moc příjemná obsluha, vyzkoušeli jsme pečivo i zákusky odjinud než od Labužníka a taky moc dobré.
Martina 17.1.2015
17
Led
Jaké jsou přesné ceny ve svetě bez lepku si již nepamatuji, podívám se příště. Taky tam prodávají pečivo firmy Bezlepík a je take dost dobré.
Radovan Habáň 17.1.2015
18
Led
Měla jsem možnost ochutnat chlebík od Labužníka a fakt luxusní dlouho jsem tak dobrý chleba nejedla,škoda že nedováží i k nám:-(a poštou bohužel nezasílají,jinak webovky: http://www.labuznikceliak.cz/ p.s.ve Frýdku se mají:-)
Verča 18.1.2015
28
Led
Radovane, mohla bych se zeptat na Vaši emailovou adresu? Jsem také na bezlepkové dietě a chtěla bych s Vámi něco zkonzultovat ohledně Vašeho příspěvku. Děkuji.
Pro Radovana 28.1.2015
27
Úno
Stránky i sortiment mají zajímavý, ceny nejsou ani nějak přemrštěné. Zatím ale zůstanu u dalamánků z brambor, navíc vyjdou i levně
Jana 27.2.2015
27
Úno
Jano napis sem ten recept na bramborove dalamanky. Dekuji
Dasa 27.2.2015
27
Úno
Dášo, - uvařím tak 5 - 6 středních brambor ve slupce, sliji, nechám vystydnout a pak oloupat, nastrouhat, přidám 1 vejce, cca 8 lžic kukuřičné mouky - polohrubá či hladká, to je jedno, v hrnku si udělám "kvásek", z cca jedné lžíce vlahého mléka, trošinky cukru a droždí (buď celou kostku, nebo sušené). Těsto solím než jej zpracuji a hned tvaruji dalamánky, nechám na pečícím papíře a plechu tak cca 20 minutek až půl hoďky vykynout (můžeš nechat kynout v míse, ale rovnou se lépe tvarují) a pak dám péct cca na hodinu do trouby 190 - 200 st. Tak čtvrt hodinky před dopečením je potírám vodou se solí a třeba kapkou oleje. Jo, a do těsta dávám mletý kmín, nebo je kmínuji nahoře. Stále vychytávám, dnes jsem dala do těsta trošku oleje a i do vody na potírání. Každopádně, dělám je od oka a pořád se daří, vydrží do druhého dne ok, dokonce dnes je manžel dojídal po třech dnech, ale necháváme je odkryté v krabičce, v pokojové teplotě. Počítala jsem, že jeden vyjde bez energií cca na tři koruny (záleží na ceně brambor atd. ..) Z těch pěti - šesti brambor jich mám tak deset, jedenáct, záleží na tom, jak je uděláš velké. Ochutnávala je moje sestra a dva rodinní kamarádi, nikdo z nich není celiak (ani já ne) a všem chutnaly
Jana 27.2.2015
27
Úno
Je dobré těsto tvarovat mokrýma rukama a zapomněla jsem Ti napsat, že je po vykynutí - před pečením mírně nakrojuji, aby nenašly cestu praskáním
Jana - ještě pro Dášu 27.2.2015
28
Úno
Blbky, necpěte sem recepty, jste mimo téma!!!
!!! 28.2.2015
28
Úno
Jani dekuji za recept. Myslim anonyme ze vic nez dobry recept tady vadi tvoje urazeni.
Dasa 28.2.2015
28
Úno
Dášo, nevím, zda jsem pochopila Tvůj příspěvek dobře..., zní to, jako bych já zde někoho urážela, a nebo máš na mysli to, že jsem (spíše jsme) byly nazváni blbkou? Ale abych se vrátila k tématu. Nabídka je lákavá, ale musela bych objednávat přes eshop a to by se mi sakra prodražilo. No uvidíme, třeba se z obchodu stane tak trošku řetězec a otevřou se další obchody v jiných městech
Jana 28.2.2015
28
Úno
Jani myslela jsem toho bezejmeneho. Prece se zase nic tak strasneho nestalo aby se tak choval. Nevi nic o slusnem chovani.
Dasa 28.2.2015
28
Úno
Dášo, já si také myslím, že jsme nic špatného neudělaly ani jedna. Tyhle stránky by měly pomáhat celiakům, od toho snad jsou, ne? Ale asi jsme měli založit nové diskuzní téma, kterých je tu mraky, a to kvůli jednomu receptu. Děkuji za vysvětlení a ať se Ti celkově daří
Jana 28.2.2015
28
Úno
#18 !!! To, co je zde Vámi prezentováno svědčí o Vaší inteligenci. Nebudu a nechci nikomu sahat do svědomí, téma zní spíše jako reklama, ale to je jedno, protože pokud by i reklamou byla, tak určitě nikomu neublíží, spíše pomůže, nehledě na to, že v podstatě podle Vás bychom zde měli všichni psát, jak je prodejna a výrobky vynikající, či nikoliv, jak je to vše super? Stále jedno a to samé? Asi ano, - tedy podle Vás. Takže, z mého pohledu, pokud Vám vadí jeden recept, tak to je asi Váš problém a vy podle něj raději nepečte, protože se obávám, že by konkrétně tyto dalamánky, které chutnaly několika lidem i bez zdravotních problémů, nejspíš nechutnaly. Nashle
Jana 28.2.2015
1
Bře
Vlákno jsem založil já a rozhodně nemám s prodejnou nic společného. Byl jsem jen nadšený z faktu, že konečně někdo pochopil, že existuje internet, email a že může být někde velký výběr čerstvého bezlepkového zboží. Byl jsem už alergický na "zelené ekologické" alternativní obchody zdravé výživy, kde všechno trvá dlouho, všechno si musíte objednat osobně, zaplatit dopředu a pak si jí zboží konečně vyzvednout.
Radovan Habáň 1.3.2015
1
Bře
Radovane, v pohodě, já osobně jsem ráda, že jsem se o tomto obchodě díky vám dozvěděla. Je naopak super, že někdo má chuť se s druhými podělit o novinku a nechápu proč v tom někteří hledají něco špatného. Ať už se tady napíše nový recept nebo info o nové prodejně, může se to komukoli hodit. Naopak nějak se tady čím dál častěji ozývají rýpalové, ale s tím nic nenaděláme.
Mirka 1.3.2015
1
Bře
Radovane, a já jsem zase ráda, že už se konečně našel někdo, kdo přestal doslova parazitovat na nemocných a neprodává příšené pečivo, kdy jeden ks vyjde na 40 korun a ještě k tomu je k dopečení. A zdrsvé výživy? To je taky dílo..., vím o výrobci, který dováží zdarma, přímo do obchodů, jistý druh mouky prodává s dph za 10,50.-, ale obchod nasadí 60-ti procentní marži.
Jana 1.3.2015
2
Bře
ZDRAVÍM DO DEBATY. JSEM Z OLOMOUCE A NA DIETĚ 12LET. PÁR POSTŘEHŮ K /WWW.SVETBEZLEPKU.CZ/. JDE O POMĚRNĚ NOVOU FIRMU NA TRHU. MÁ DVĚ POBOČKY: BRNO-KRÁLOVO POLE,KOSMOVA 6 A OSTRAVA-PORUBA,U SOUDU 6199/21. ZBOŽÍ SE VOZÍ HLAVNĚ OD DVOU VÝROBCŮ. KONKRÉTNĚ FIRMA BELEPÍK NOVÝ JIČÍN /WWW.BEZLEPIK.CZ/ VOZÍ PO-ST-PÁ A FIRMA LABUŽNÍK CELIAK FRÝDEK MÍSTEK /LABUZNIKCELIAK.CZ/ VOZÍ ÚT A ČT. KAŽDÝ DEN RÁNO JE TUDÍŽ ČERSTVÉ ZBOŽÍ KROMĚ SOBOTY,V SOBOTU SE DOPRODÁVÁ PÁTEČNÍ. JINAK ZBOŽÍ NENÍ NUTNO OBJEDNÁVAT VŮBEC,KAŽDÝ DEN RÁNO SE DOVÁŽÍ ČERSTVÉ,ALE POKUD PLÁNUJETE NÁKUP AŽ ODPOLEDNE NEBO K VEČERU NEBO KONKRÉTNÍHO ZBOŽÍ,JE LEPŠÍ OBJEDNÁVKA E-MAILEM. MOHOU MÍT UŽ VYPRODÁNO NEBO POUZE NĚKTERÉ DRUHY ZBOŽÍ.
MARKOS 2.3.2015
2
Bře
DODATEK. ZBOŽÍ OD FIRMY BEZLEPÍK LZE ZAKOUPIT V BRNĚ JEŠTĚ TAKÉ V PRODEJNĚ Náš grunt,Vídenská 1010/22c A OD FIRMY LABUŽNÍK CELIAK NA TĚCHTO MÍSTECH: 1***Brno:Brána ke zdraví,Orlí 17, rcihackova@seznam.cz 2***Brno:Zdravá výživa-Renata Čiháčková, Banskobystrická 176, rcihackova@seznam.cz 3***Brno:Zahrada zdraví, Veselá 37, zahradazdravi@seznam.cz 4***Brno:My Food Market, Zvonařka 5, www.prodejna.myfoodmarket.cz 5***Brno:My Food Market, Ve Vaňkovce 1, tel.774466840 6***Brno: My Food Market, Holandská 5, tel.727851479 7***Brno:Sklizeno, Křídlovická 47, www.sklizeno.cz 8***Brno:Zdravá výživa na Údolní, Údolní 32, tel.775100798 9***Brno: Sklizeno, Josefská 14, www.sklizeno.cz 10***Brno-Bohunice: Obch.centrum CAMPUS SQUARE-SKLIZENO, Netroufalky 70, (naproti Tesco), tel. 603893718 11***Brno-Bystrc: Zdravá výživa Javor, nám. 28.dubna č.2, tel. 773176754 12***Brno:Bílovická pekárna, Solniční 14. V PŘÍPADĚ TĚCHTO SPŘÁTELENÝCH PRODEJEN SE DOPORUČUJI INFORMOVAT PŘÍMO U NICH NA KONKRÉTNÍ PODMÍNKY.
MARKOS 2.3.2015
2
Bře
DODATEK. OSOBNĚ KUPUJI CHLÉB OD FIRMY LABUŽNÍK CELIAK A JSEM VELICE SPOKOJEN. CHUTNÁ JAK NEBEZLEPKOVÝ A VYDRŽÍ MI I TÝDEN KRÁSNĚ MĚKKÝ. CO SE TÝČE CENY,MEZI JEDNOTLIVÝMI SPŘÁTELENÝMI PRODEJNAMI JSEM OSOBNĚ ZAZNAMENAL I 20KČ ROZDÍL NA JEDNOM CHLEBU. VĚTŠINOU,ČÍM VÍCE V CENTRU,TÍM DRAŽŠÍ,ALE URČITĚ SE NAJDOU I VÝJIMKY.
MARKOS 2.3.2015
24
Bře
S tímto obchodem jsem moc spokojená
Jiřina Lukášková 24.3.2016
20
Srp
konečne predajňa , kde je široký sortiment výrobkov pre celiakov , a aj za rozumné ceny , obsluha príjemná veľmi ochotná pani , len škoda , že to nie je aj na Slovensku , výrobky sú mäkké , čerstvé , proste doporučujem všetkým , môžem vysloviť , len veľké ďakujem
Alena Capeková 20.8.2018

Přidat příspěvek do diskuze