Diskuze – kategorie

15
Led
Tak na tento rok zkrouhli příspěvek na celiakii na 500,-Kč za rok!minulé roky to bylo 1.500,-že jim není hamba!to mě teda zkamali,kvůli tomu sem se k nim tenkrát přihlašovala.
Verča 15.1.2015
16
Led
Vítejte v českých luzích a hájích! Na cukrovku prý taky nebude nárok na nic. Hlavně, že bude stát posílat 100 milionů kč do Sýrie pro utečence! Pro naše české poctivé lidičky a ještě k tomu nemocné, není nic a to se s tím ještě chlubí i ve zprávách, tak aby to národ viděl. FUJ hanba celé vládě (pravici i levici)!! Ale jestli je pravda, že má každý svoji karmu, tak má určitě i každá zem tu svoji. A ono to stejně nedopadne tady dobře. Každé zlo se vrací. Sybila-bude tu krvavá řežba!
Sepište petici! 16.1.2015
11
Úno
Nyní jsem se tady na stránkách dívala na přehled příspěvků pojišťoven,škoda že to jsem nedali dříve ihned bych přešla k té škodovácke pojiš.kde je přípěvek 5.tis.ročně,ted už je pozdě:-(
Marta 11.2.2015
27
Úno
Pojišťovny vyhlašují své programy většinou až na začátku příslušného roku. Možnost přejít je do konce předchozího roku. Ale u té pojišťovny Škoda si nejdřív zjistěte, jestli mají vaši lékaři s ní smlouvu. Je to přece jenom oborová pojišťovna a tak by se Vám mohlo stát, že pak budete mít problém při návštěvě lékařů.
Jitka Dlabalová 27.2.2015
21
Bře
V předchozích letech zjednákl jsem pojištění u VZP 222,Ale v následujicích letech mně přišel dopis z novou kartou ze zdělením,že jsem přeřazen do jiné pobočky České pojištovny průmyslové.Toto přeloženi jsem nezjednávál žádnou smlouvou ani ustně.Mám dojem že tento převod bez mého svolení je nelegální.Proto jsem chtěl elektronický výpis ze zdravotní dokumentace,ale ("Ale aktyvační kod který mnně poslali přes SMS jej neníí kde vložit".Je moc zajimavé jak uzkostlivě informuji svoje klienty jak maji dodržovat postupy při vyžadováni elektronické žádostí,ale k patřičné žádosti se nedostanete a přes E-mail posta@cpzp.cz Vám neodpoví nekomunykuji.Přemyšlím o ráznějším postupu.
Karel 21.3.2015

Přidat příspěvek do diskuze