Diskuze – kategorie

4
Lis
Chtěl jsem si nechat proplatit příspěvek na celiakii za letoštní rok ve výši 500Kč. Podíval jsem se na web cpzp a zjistil jsem, že informace o příspěvku za celiakii z preventivních programů zcela zmizela. Volal jsem na jejich infolinku a tam mi sdělili, že finance programu celiakie byly vyčerpány a že již nic neproplatí. Když jsme namítl, že informace o časovém nebo finančním omezení nebyla k dispozici, odpověděli, že podle nejaké univerzální smlouvy, mají právo tyto programy měnit. Fakt mě "na..ali" - nejde o peníze (je to pakatel), ale o princip. I ten původní program byl výsměch, ale tohle je drzost.
Radovan Habáň 4.11.2015
4
Lis
Už jsem se také zabývala výší příspěvku na letošní rok(v loni to bylo 1 5OO,-Kč) a letos jen "směšných" 5OO,-kč.Začátkem roku jsem psala dotaz přímo na pojišťovnu,jestli to myslím s těmi penězi vážně a odpověděli mi,že to tak,bohužel je.Ani mě nenapadlo,že by mohly tyto finance mohly být vyčerpány.Mám pocit,že vůbec nevědí - ohledně bezlepkové diety O-CO-GOU!!!! 🙁
zuza 4.11.2015
27
Lis
CPZP jsou podvodnici, akorat chteli nalakat klienty a ted se jim vysmivaji do oci. Bohuzel.
bl 27.11.2015
6
Led
Pro rok 2016 příspěvek na celiakii zmizel z nabídky ČPZP úplně.
Radovan Habáň 6.1.2016
23
Led
Asi to bude nějaká divná pojišťovna ,protože s ní lékaři v mém okolí nemají smlouvu. Takže máte asi 500kč ale bez ošetření.
vlaďka 23.1.2016
27
Led
Za ČPZP stojí magnát Tomáš Chrenek (6. v žebříčku milionářů v ČR). Nedivím se, že příspěvek na celiakii zmizel. Můžete kdyžtak podat dotaz a zeptat se, proč tak učinili, pokud Vám budou ochotni podat vice informací a vysvětlit svoje počínání.
Jana 27.1.2016
29
Led
Bohužel je to tak, většina pojišťoven neustále své programy a bonusovy system mění, většinou po tom, co naláká klienty, takže člověk musí opět min.1/2 roku čekat, aby se mohl přeregistrovat. Doufam, ze prispevky tu opet nekdo (admin) nevymaze, protoze i kdyz je nekdy prispevek pravdivy dochazi k jejich zahadnemu mizeni z diskusi. Takze doufam, ze zde neni zaryty priznivec ČPZP, aby se "postural" o vymazani prispevku k teto diskusi... P.S. pro "mazatele": prispevky zde publikovane jsou svobodne a namely by podlehat zadne "stranicke" politice...
Jana 29.1.2016
1
Úno
Dobrý den Jano, mazání příspěvků "žádné stranické politice nepodléhá", ale diskutující se mají držet pravidel diskuse, tj. nepoužívat vulgární slova a vzájemně se neurážet.
Ivana Lášková 1.2.2016

Přidat příspěvek do diskuze