Diskuze – kategorie

7
Úno
Peču si doma v pekárně chléb s rustikální směsi od Nominalu. Strašně špatně se krájí. Někdy se mi povede takový tlustý kus nebo je naopak takový ožižlaný. Uvažovala jsem o elektrickém kráječi, ale nevím, zda vezme i tento chleba. Nemáte zkušenosti s kráječem a bzl chlebem? Díky.
Jitka 7.2.2016
8
Úno
Tento chléb si v pekárně také peču a krájím ho po vychladnutí "zoubkovým" nožem na chleba. Krajíčky se vždy povedou, silné i slabé.
Jarka 8.2.2016
8
Úno
Jak píše Jarka chce to zoubkový nůž na pečivo. Podle mne nějaký lepší ,mám zepter je super a z Peny za 50 kč, tím to jde trošku hůř. Ale hlavně upečený chleba nechat vychládnout a pak ztuhnout cca 4 hodiny optimálně pod útěrkou. Toustový chléb který krájím na tenko nechávám déle .
ala 8.2.2016

Přidat příspěvek do diskuze