Diskuze – kategorie

15
Led
Novy web - diskuze
Dobry den, bylo by mozne provest zmenu designu diskuze? Aktualne na monitoru s rozlisenim 1280x800 vidim pouze 2 posledni temata. Zobrazeni je prilis velike a neprehledne. Diky Honza
Honza 15.1.2017
16
Led
Dobry den, novy web ma mozna modernejsi vzhled, ale z praktickeho hlediska je podstatne horsi a neprehlednejsi... Prehled o novych prispevcich v diskusi je vyrazne horsi nez drive.
Miroslav Filip 16.1.2017
16
Led
Plně souhlasím. Design je nepřehledný a je zobrazeno minimum informací.
Radovan Habáň 16.1.2017
16
Led
To: Honza. Dvě poslední témata jsou vidět na začátku stránky a při scrollování pak deset témat. Další pak po deseti dle stránkování. Na monitorech počítačů jsou informace méně husté, než bylo v předchozí verzi, ale zase se dá diskutovat i z tabletu nebo mobilu.
Vojta 16.1.2017
16
Led
To: Miroslav Filip Posledních 8 diskuzních příspěvků se zobrazuje i na úvodní stránce (zcela dole)
Vojta 16.1.2017
16
Led
Z mobilu je pristup ted velmi dobry. Oproti staremu designu, ktery nebyl na mobil uzpusobeny naprosto vubec.
Radim 16.1.2017
16
Led
@Radovan, @Filip: Co se tyce mobilu tak to nijak nerozporuji, ale ten webovy design by stal za vylepseni, prehlednost je priserna.
Honza 16.1.2017
17
Led
To Honza: Pokud je snahou zajistit čitelnost stránky i na malých zařízeních, tak tato cesta opravdu nevede k cíli. Za mě je design na PC i na tabletu strašný s nízkou informační hodnotou. Podívejte se na vaše obrovské řádkování, okolo každého příspěvku je nahoře i dole od textu 5- 6 řádků prázdný prostor . Zkuste rozlišit koncové zařízení a pro něj generujte individuální formátování...
Radovan Habáň 17.1.2017
18
Led
Nešlo by to na původní styl-je to nepřehledný,zdlouhavý,zbytečně rozjetý!!
inka 18.1.2017
18
Led
Proč ta změna, je to daleko horší a nepřehledné. Chodila jsem na tyto stránky ráda ale po novém jsem tady teprve podruhé a asi naposled.
Marie 18.1.2017
18
Led
na původních stránkách byla daleko lepší orientace, nyní mi to přijde dost nepřehledné
Hana 18.1.2017
24
Led
Za mě divná změna: - diskuze velmi schovaná - odkazy v příspěvcích nejsou "klikací" - témata diskuzí nejsou řazena podle abecedy a zjevně ani podle popularity (to je ve všech kategoriích, u diskuzí mi to vadí nejvíc...) - stránka obsahuje hrozně stylů, jak když se na ní někdo učil: nejdříve 3 sloupce + reklamy, pak jeden sloupec, pak 4 sloupce ikon a pod tím poslední příspěvky..... Možná to vypadá moderněji, ale použitelnost šla za mě velice dolů....
Standa (www.celiakievpohode.cz) 24.1.2017
24
Led
jo a ještě navíc vyhledávání zjevně nefunguje v diskuzích (nevím, zda je to chyba nebo záměr), takže se budou neustále zadávat nová témata, protože nikdo nic nedohledá....
Standa (www.celiakievpohode.cz) 24.1.2017
24
Led
Skoda ze tu nereaguje nikdo z provozovatelu
Honza 24.1.2017
25
Led
To: Honza a Standa Celý blok diskuze je co se týče funkcionalit téměř shodný s původní verzí diskuze. "Schovaná diskuze" - vstup do diskuze je v horním menu vpravo tj. téměř shodné místo jako bylo v původním designu. Navíc v novém webu se anoncují poslední 4 (resp. 8) diskuzní příspěvky v dolní části homepage. Pokud máte na mysli, že tato přidaná funkcionalita je schovaná, tak jí nevyužívejte a vstupujte do diskuze jako ve staré verzi tj. přes horní menu. "Klikací příspěvky" - automatické linkování odkazů je nyní z důvodu zabezpečení diskuze vypnuté. Prověříme možnosti jak linkování bezpečně v diskuzi umožnit. "Abecední řazení" - toto nikdy nebyla funkcionalita diskuze. Příspěvky a diskuzní témata se vždy řadily a budou řadit podle aktuálnosti tj. podle data posledního příspěvku. "Vyhledávání v diskuzi" - fulltextové vyhledávání v diskuzi nebylo v původní verzi a není ani v aktuální verzi. Děkujeme za připomínky. Všechny připomínky evidujeme a používáme je v naší komunikaci s programátory při provádění úprav na webu.
Celiak.cz 25.1.2017
29
Led
Pole vyhledat, doopravdy nefunguje. Ve staré verzi, alespoň mě doma to šlo a vždy jsem našel co jsem hledal. Momentálně to nejde. Dokonce se mi neukazuje aktuální datum posledního příspěvku. např. v náhledu na diskuzi je zobrazeno datum na sekci zdraví a nemoc poslední příspěvek 26.1 a když si jej otevřu tam uvidím 30.1 poslední přispívatel, takže to podle mě je nějaké nefunkční! Šablona není špatná, podle mě kopíruje konkurenční web bezlepek.cz shoda v desingu je až nápadná?! Jinak věřím, že pokud to editor této šablony (jestli nějaký má) umožnujě, tak velikost písma, nebo velikost okna je podle mě editovatelná, ale záleží na editoru a samozřejmě je s tím spojená spousta práce. Takže to chce čas. Momentálně je to opravdu krok zpět a ne kupředu, ale věřím, že se to časem vylepší a jinak je to už o zvyku a všichni si nakonec zvyknou, ale ty standarty musí fungovat, jinak to tady můžete zabalit..
J 29.1.2017
25
Úno
Nový web se opravdu nepovedl ... je to inovace za každou cenu, ale proč inovace k horšímu?
Broňa 25.2.2017
29
Říj
Nový web - nepřehledné, nudné - prostě děs!
Marie 29.10.2017

Přidat příspěvek do diskuze