Diskuze – kategorie

24
Led
Prodejny svět bez lepku & pečivo Kocman
V prodejně Svět bez lepku prodávají pečivo od "Pekařství bez lepku" (p. Kocman) - stručně: krásná prodejna a v ní výborné pečivo za dobré ceny - více zde: http://www.celiakievpohode.cz/2017/01/24/prodejny-svet-bez-lepku-a-pekarna-kocman/
Standa (www.celiakievpohode.cz) 24.1.2017
24
Led
koukám, že zdejší nová diskuze neumí "klikací" odkazy - to není zrovna změna k lepšímu... Každopádně příspěvek lehce najdete na stránce www.celiakievpohode.cz
Standa (www.celiakievpohode.cz) 24.1.2017
14
Úno
Pečivo Kocman je naprosto úžasné!!! Je k nerozeznání od normálního lepkového. Podle mé zkušenosti má pekařství Kocman nejlepší a nejchutnější bezlepkové pečivo na trhu.
Marek 14.2.2017
20
Úno
Nelze než souhlasit, lepší pečivo jsem skutečně zatím nejedla. Jejich kváskový chléb, vánočka, ale i ostatní pečivo nemá konkurenci.
Markéta 20.2.2017
12
Bře
Nemohu než souhlasit. Dcera je z něho nadšená.
zubaji 12.3.2017
23
Bře
Nechápu co si na tom chválíte je to plné deproteinovaného pšeničného škrobu, vody a samých aditiv. Koupila jsem si anglický rohlík - chutově dobrý, ale těsto je jen deproteinovaný škrob a voda, žádné výživové hodnoty tam nejsou - katastrofa!
Petra 23.3.2017
24
Bře
Petra: po pravdě - já si na tom chválím právě tu chuť 🙂 A složení se předpokládám neliší od těch lepkových....
Standa (www.celiakievpohode.cz) 24.3.2017
26
Bře
Standa : No, tak to je právě ten omyl ! Je snad nadmíru jasné, že se lišit musí. Už podle chuti lze poznat, že je tam jen škrob a voda!
Petra 26.3.2017
26
Bře
Petra: Nebudu se hádat, mě prostě chutná a doporučuji i ostatním 🙂 Samozřejmě pokud vám složení nevyhovuje, tak ho jednoduše nekupujte.
Standa (www.celiakievpohode.cz) 26.3.2017
27
Bře
Petra: "deproteinovaný škrob a voda, žádné výživové hodnoty tam nejsou" A co ten škrob? Ten si tělo přemění na cukry... Další "výživové hodnoty" si na ten chleba můžete namazat či naložit...
Radovan Habáň 27.3.2017
10
Kvě
Vstupuji do diskuze, jestli není možné, aby vynikající výrobky švédské firmy " fria gluten free",které jsou k dostání jen v prodejně MAKRA nebylo možné prodávat i normálním lidem, ne jen živnostníkům. S výrobky jsem se setkala v hotelu, kde nám nabídli bezlepkovou snídani .Chleba i muffiny byly moc dobré.Ale bez karty Makra bohužel nedostupné.Snad po jejich ochutnání se najde někdo, kdo nakoupí a bude je prodávat i lidem bez iča.
Věra Malečková 10.5.2017
17
Zář
Pečivo Kocman bylo dříve výborné a moc mi chutnalo. V posledních týdnech však jeho kvalita začala silně upadat (změna receptury?) a poslední rohlíky a bulky jsem musel vyhodit do koše, prostě zakalená gumovitá struktura a podivný chemický zápach udělali tohle pečivo nepoživatelný. Všimli jste si taky někdo změny kvality v rohlících a bulkách?
Kiten 17.9.2017
8
Srp
KVáskový chléb moc chutný, rohlíky synovi též chutnají, prý jsou mnohem lepší než ty, které peču já, i když mé jsou asi výživově hodnotnější.
Zlata 8.8.2018

Přidat příspěvek do diskuze