Diskuze – kategorie

16
Kvě
pomozte - jak rozumně na nových stránkách vyhledávat
Dobrý den, po delší době jsem opět na stránkách Celiak.cz. Zjistila jsem, že mají nový vzhled. Byla jsem zvyklá vyhledávat podle určitého slova v názvu tématu. Teď mi to nejde. Nenašla jsem vyhledávací okénko, které vyhledává slovo ve všech tématech. Vyhledávací okénko, které je vpravo nahoře, to neumožňuje. Poradíte mi, jak na to? Moc děkuji. Magda
Magda 16.5.2017
17
Kvě
Sice se mi nové stránky zdají dost nepovedené, ale zrovna vyhledávání mi funguje i v obsahu témat.
Standa (www.celiakievpohode.cz) 17.5.2017
17
Kvě
doplním - používám to standardní vyhledávání v horním pravém rohu
Standa (www.celiakievpohode.cz) 17.5.2017
20
Kvě
Bohužel mi okénko nevyhledává, tak, jak by mělo (psala jsem, viz výše). Zadávám slovo a nic. Zobrazí se mi úvod stránek. Na stránku se vejde u diskuze poměrně málo témat, takže není rychlý přehled, co se vyskytlo nového. Tato úprava / vzhled stránek - diskuze není přehledná. Je to můj názor. Někdy update není vždy nejšťastnější volba. 🙁 Jak na vyhledávání? Poradíte mi?
Magda 20.5.2017
20
Kvě
A vidím, že obsah okénka v textu příspěvku neudrží úpravu. :(((
Magda 20.5.2017
24
Kvě
Pokud se do vyhledávacího okénka zadá slovo (například "slovo"), tak vyhledávač najde diskuzní příspěvky, které obsahují slovo "slovo". Vyzkoušeno - funguje - najde. Stejně tak funguje i na jiná slova. Pokud se zadá slovo, které se na serveru celiak.cz nikde nevyskytuje, tak nic nenajde. Co se týče toho, že obsah okénka neudrží úpravu, tak to prosím popište podrobněji. Nevím, co máte na mysli.
Vyhledávací okénko 24.5.2017

Přidat příspěvek do diskuze