Diskuze – kategorie

7
Srp
Beskydy, hotel Lanterna - stravování bez lepku a s HIT
I když mám dietu hodně složitou (bezlepek, bez mléka, vajec a k tomu teď něco přes půl roku ještě nízkohistaminovou), tak volání těla o relax a dovolenou bez vaření bylo silnější než můj strach z jídla mimo domov (HIT nemám pořád ještě pod kontrolou úplně na 100% a dosud jsem s ní mimo domov nejedla) a riskla jsem 4 denní pobyt v hotelu s plnou penzí. Při rezervaci pobytu jsem požádala o kontakt na kuchaře, abych se mohla domluvit na stravě a následná reakce hotelu a péče pana kuchaře mi doslova "vyrazila dech" (v tom dobrém).. Pan kuchař mi do cca 15 minut po rezervaci osobně zavolal, domluvili jsme se, co jíst můžu a co ne, co nemají a mám si přivézt... načež mi po 10 minutách poslal SMS, ať nevozím nic, že vše objednal. Po příjezdu na hotel jsme se sešli, o HIT pan kuchař moc nevěděl, ale pečlivě si vše zapisoval a poté mě doslova rozmazloval :-))) Když jsem mu říkala, že mi opravdu nevadí, když budu jíst 4 dny to samé, že jsem na to zvyklá z domu, tak prý ne, že to nejde - a i když to v podstatě to samé bylo (zelenina, rýže, jáhly, brambory), tak pokaždé to udělal v jiné úpravě a moc dobré. Na snídani jáhlovou kaši, k tomu mi ještě vymýšlel smoothie z tolerované zeleniny - opravdu to bylo super. 🙂 Po 2 dnech šel pan kuchař na dovolenou, tak jsem si myslela, že budu muset vše znovu vysvětlovat jeho kolegům, ale vše zařídil, kolegům napsal přesné instrukce. A na závěr mě dostal tím, že i když byl na dovolené, tak mi po ukončení mého pobytu poslal SMS - zda vše proběhlo v pořádku a byla jsem spokojená... Omlouvám se za ten dlouhý příspěvek, ale opravdu jsem se s tímto přístupem ještě nesetkala (a to jsem při bezlepkové dietě jedla na několika hotelech) a jsem z toho tak nadšená, že se musím podělit. 🙂 HIT reakci jsem neměla žádnou, vše bylo v naprostém pořádku a tu tašku jídla, kterou jsem si pro jistotu samozřejmě vzala, jsem nedotčenou zase odvezla domů. 🙂 Takže pokud někdo máte i HIT, tak můžu jen doporučit - hotel Lanterna Velké Karlovice a pan kuchař Josef Tydlačka. 🙂 Tímto mu ještě jednou moooooc děkuji 🙂
Eva 7.8.2017

Přidat příspěvek do diskuze