Diskuze – kategorie

17
Zář
Upadající kvalita pečiva Kocman
Bezlepkové pečivo Kocman bylo dříve výborné a moc mi chutnalo. V posledních týdnech však jeho kvalita začala silně upadat (změna receptury?) a poslední rohlíky a bulky jsem musel vyhodit do koše, prostě zakalená gumovitá struktura a podivný chemický zápach udělali tohle pečivo nepoživatelným!!!!! Všimli jste si taky někdo změny kvality v rohlících a bulkách?
Kiten 17.9.2017
17
Zář
Já jsem jejich rohlíky a bulky nikdy nekupoval, protože byly hrozně mastné. Prostě jste je dali na chvíli do papírového sáčku a za chvíli byl promaštěný. Rohlíky kupuji Bílovické... Chleba mi od nich však chutná a na něm změnu kvality nepozoruji.
Radovan Habáň 17.9.2017
19
Zář
Taky jsem přestala pečivo Kocman kupovat, jejich rohlíky a bulky byly v poslední době opravdu nechutné. Nechápu, co se pokazilo, ale jíst se to prostě už nedá. Škoda!!!
Lídie 19.9.2017
22
Zář
Nevím teda jak vy, ale já já jsem s jejich pečivem spokojená, naposledy jsem kupovala rohlíky, dalamanky a ořechový chleba v pondělí a vše ok dnes ráno jsem snídala rohlík a na svačinu vanocku a vše ok, jestli zrovna neměli nějakou špatnou várku, zkuste napsat přímo panu Kocman obvykle ten osobně těsta zadělává...
Veronika 22.9.2017
25
Zář
V poslední době pekárna Kocman produkuje opravdu hnusné bezlepkové pečivo!!! Nedá se to jíst, což je škoda.
Dpjedn 25.9.2017
1
Lis
Od doby co bezlepkove pekarstvi kocnam je na trhu , jsem snim velmi zpokojena ,nikdy jsem nemela zadny problem , pecivo je vzdy cerstve a chutne a jako pekarka oceuji rucni malovyrobu jelikoz zadny z jejich produktu neni stejny protoze neni delany ve stroji tak jsou nekteri zvykli , mame stesti ze si muzem koupit bezlepkove pecivo ktere je velmi podobne tomu lepkovemu co se tyka chuti , a co se tyka mastnoty na bulky a rohliky tak preci nebudem jist suche pecivo , prave tuk dodava na chuti a vlacnosti pokud to nekteri nevi !
Martina 1.11.2017
12
Pro
Netuším o čem mluvíte , ale já osobně jsem s kvalitou maximalne spokojen...Za mě super kvalita a chut..Hlavně rohlíky jsou výborné..Bral jsem od Kocmana dnes podruhé..Trávníček.
Miroslav 12.12.2017
20
Čvn
Pekařství Kocman změnili složení svých výrobků, proto už se jejich pečivo nedá jíst.
Birk 20.7.2019
30
Pro
Mohu potvrdit, že kvalita pečiva Kocman se zcela změnila. Před pár lety výborné, nyní zcela naopak nechutné.
Ivana 30.12.2019
23
Srp
Doporučil bych návštěvu v pekarstvi, abyste věděli co jíte a od koho to jíte.. Věřím, že by vás pak chuť přešla. S přáním hezkého dne :))
Patrik 23.8.2020
11
Lis
Dobrý den, jsme studenti gymnázia a zpracováváme projekt na téma „Celiakie a zlepšení její informativnosti“. V rámci projektu jsme vytvořili dotazník, proto prosíme udělejte si na nás pár minut času a vyplňte nám jej, vaše odpovědi přispějí k dobré věci. Moc děkujeme. Dotazník: https://www.survio.com/survey/d/D1V9S0X1V9I2Q6S9L
Darja Dvořáková 11.11.2022

Přidat příspěvek do diskuze