Diskuze – kategorie

11
Pro
Restaurace Švejk U Karla
Musím moc pochválit restauraci Švejk U Karla v Křemencově ulici v Praze. Tak výborný bezlepkový knedlík jsme ještě nejedli a to máme dietu 12 let. Výborná svíčková i krkovička se zelím. Chutná byla i bramboračka. Vzali jsme si jeden celý knedlík i domů, byl velmi dobrý i ohřátý. Také oceňuji značení všech bezlepkových jídel vlaječkou s Glutenfree a jídel s sebou polepkou s nápisem Bezlepkové jídlo, aby nemohlo dojít k záměně. Takhle vyladěné to obvykle restaurace nemají.
Hanka 11.12.2017
11
Pro
Dival jsem se na ten jejich bezlepkovy jidelni listek a vypada doopravdy lakave. Diky za tip.
Honza 11.12.2017
3
Úno
Hned při vstupu se vás číšník zeptá, kolik z vás bude chtít bezlepkový jídelní lístek. Tak to jsme nikde nezažili! Gulášek byl výborný, knedlíky nejlepší. Ceny stejné jako u klasických jídel. Vřele doporučujeme!
Ladislav 3.2.2018
13
Dub
Také se přidávám k pochvale tohoto zařízení. Výborné jídlo, nemusíte se bát, zda dodržují kroky při přípravě bzl jídla. Nikomu nebylo špatně. Všichni si vždy pochutnali. Talíře s bzl jídlem jsou označeny praporkem. Skoro všichni strávníci v restauraci měli tyto praporky.
Magda 13.4.2019
27
Lis
Já vám nevím. Jídlo je tam luxusní, ale ta obsluha je naprosto katastrofální. Dvakrát jsem zažila tak nepříjemné číšníky, že já osobně tam už nikdy nejdu. Odpovědi na půl úst, číšníci se mezi sebou baví o hostech, bez problémů tyhle hovory slyšíte, koulení očima, otrávené obličeje, ignorace... A to podotýkám, že jsem slušný host, který zdraví, děkuje a srozumitelně komunikuje. 😀 Takovéhle chování obsluhy mi ale chuť k jídlu spolehlivě zkazí. Takže radši už chodím jinam. Ještě že je v Praze dost jiných podniků, kde se může celiak najíst.
Týna 27.11.2019

Přidat příspěvek do diskuze