Diskuze – kategorie

12
Dub
Lepekfit
Dobrý den,včera mi byl v lékárně nabídnut přípravek Lepekfit.Máte s ním někdo zkušenosti?Lze jej užívat nějak pravidelně nebo jen občas?Při kontaminaci lepkem nebo při zhřešení normálním jídlem?Mohou i děti?Děkuji za odpovědi.Marťa
Martina 12.4.2018
23
Dub
Dobrý den, já mám intoleranci na lepek a tento produkt užívám hodinu před jídlem, které lepek obsahuje. Je to jen hřešící tabletka a mně skvěle pomohla na dovolené, kterou jsem si díky tomu v klidu užila. L.
Lenka Nová 23.4.2018
2
Kvě
Dobrý den, informace pro celiaky ohledně užívání těchto emzymů je, že přípravek nenahrazuje bezlepkovou dietu. Příbalový leták by měl být již o tuto infomaci doplněn. Přípravek není podložen studií a lékaři ho nedoporučují.
Společnost pro bezlepkovou dietu 2.5.2018
9
Srp
Dobrý den, LepekFit byla moje jediná záchrana na dovolenou v Itálii a opravdu funguje. Beru ho hned před jídlem a nevidím žádné příznaky (nafouknutí a bolest břicha, vyrážka), jako bez něj. Neberu ho často, většinou jenom když nemám na vybranou. Netolerance na lepek mi začla teprv před půl rokem a pořád se zhoršuje, tak uvidíme, jestli LepekFit bude stačit i později.
Ondra 9.8.2018
1
Lis
Ne a ne a ne 🙂 Jedná se o volně prodejné doplňky, které si do zítra vymyslím 3 - nejsou kontrolovány, testovány apod. jen názvem budí dojem, že něco řeší... Zatím je stále třeba dodržovat dietu, až někdo vynalezne lék na celiakii, tak o tom určitě uslyšíme a dotyčný bude miliardář 🙂
Standa (www.celiakievpohode.cz) 1.11.2018

Přidat příspěvek do diskuze