Již tradiční seminář „CELIAKIE, POTRAVINOVÉ ALERGIE A BEZLEPKOVÁ DIETA – AKTUALITY, VÝZKUM, PERSPEKTIVY“, se bude konat dne 29. 11. 2022
číst více ....HARLEM BISTRO je nově otevřené bistro v centru Prahy (Dlážděná 4, Praha 1) s nabídkou streetfoodových jídel. V menu mají
číst více ....Jak vařit úsporně bez lepku, mléka a jiných alergenů Přejete si vařit jednoduše a úsporně, a přesto sestavit vynikající bezlepkový
číst více ....V letošním roce po dvouleté pauze opět proběhla konference zastřešující organizace evropských celiaků AOECS. Od 15. do 18. září se
číst více ....Návštěvníci našich akcí si jistě pamatují na Bezlepkovou pekárnu pana Ladislava Michalíka z Ostravy. V pořadu Dobré ráno na ČT
číst více ....Mohou celiaci zařadit do své stravy kukuřičné lupínky s ječným sladem? Na toto téma si můžete přečíst velice podrobný článek
číst více ....On-line seminář Společnosti pro bezlepkovou dietu “ Bezlepkové stravování“ je určený především lidem, kteří ze zdravotních důvodů musí dodržovat bezlepkovou dietu a
číst více ....On-line seminář „Bezlepková dieta – Jde to i bez lepku“ je určený lidem, kteří ze zdravotních důvodů musí dodržovat bezlepkovou dietu.
číst více ....