On-line seminář Společnosti pro bezlepkovou dietu “ Bezlepkové stravování“ je určený především lidem, kteří ze zdravotních důvodů musí dodržovat bezlepkovou dietu. Seminář
číst více ....Zajímavý článek Prokletí alergie, vyšel v Magazínu Práva dne 10. 4. 2021. Článek si můžete přečíst také na tomto odkaze.
číst více ....Pytlík Wrapáček je kombinací tradičního bavlněného pytlíku na pečivo a inovativní vnitřní textilie ošetřené nánosováním, která cíleně funguje jako membrána
číst více ....Sójové omáčky jsou ochucovadla, která se používají jak běžně v kuchyni, tak i v restauracích zejména asijských. Z hlediska jejich
číst více ....On-line seminář Společnosti pro bezlepkovou dietu “ Bezlepkové stravování“ je určený především lidem, kteří ze zdravotních důvodů musí dodržovat bezlepkovou
číst více ....On-line seminář „Bezlepková dieta – Jde to i bez lepku“ je určený lidem, kteří ze zdravotních důvodů musí dodržovat bezlepkovou
číst více ....On-line kurz „Velikonoční pečení“ s paní Vladěnou Halatovou pro členy Společnosti pro bezlepkovou dietu 18. březen 2021 od 17 hodin
číst více ....„Glutened“ – krátký film od Hayley Repton o překážkách a těžkostech života nově diagnostikovaného celiaka.
číst více ....