Článek z Ročenky pekaře a cukráře 2020 o celiakii a bezlepkové dietě od Ing.Dany Gabrovské PhD. a Ing. Jany Rysové, který vznikl ve spolupráci se Společností pro bezlepkovou dietu, si můžete přečíst zde.
číst více ....Společnost Amylon rozšiřuje své portfolio výrobků o novou řadu ochucených kuskusů.
číst více ....Letošní Summer Camp 2020 se bude konat od 26. července do 1. srpna 2020 v Itálii. Registrace se otevřou v neděli 26. ledna a uzavřou 1. února 2020. Podrobnosti naleznete na https://www.facebook.com/
Pokud se chcete přihlásit, neváhejte!
Podmínkou pro účast je členství v národní organizaci celiaků (Společnost pro bezlepkovou dietu).
Léčba zánětu střev a celiakie – krátká reportáž v Událostech na ČT 1 4.ledna 2020.
číst více ....Společnost pro bezlepkovou dietu vydala za finanční pomoci MZ ČR edukační brožuru pro pacienty s nesnášenlivostí lepku (celiakie) "Bezlepková dieta – Jde to i bez lepku!.
Jedná se o 4.akutalizované vydání brožury.
číst více ....Připomínáme, že do konce roku je možné žádat o příspěvek na bezlepkovou dietu Všeobecné zdravotní pojišťovny za 2. pololetí.
číst více ....Prosincová schůzka celiaků (12.12.2019) se ruší. Důvodem je příprava sobotního Vánočního bezlepkového trhu. Na sobotní akci bude v provozu naše poradna pro bezlepkovou dietu, pokud budete potřebovat dostavte se k našemu stánku na akci. Jsme také k dispozici na emailu celiak@celiak.cz.
číst více ....